Fra party til 80-årslag

Prins Harry dukket opp på jobb for fedreland og farmor bare seks timer etter at siste drink ble drukket.

RØLPEPRINS: Harry strevde med å holde seg våken i farmors bursdag... Foto: AP/SCANPIX
RØLPEPRINS: Harry strevde med å holde seg våken i farmors bursdag... Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trøtt og vondt i hodet!

Alle som har forsøkt å møte på jobb etter mange runder med shots i en bar altfor sent kvelden i forveien vet hvordan Harry følte seg. Harry klarte å bli fotografert da han forlot klubben i vest-London, men William var også med på moroa.


MER KONGESTOFF: Se her!


Storebror og øyrikets fremtidige konge strevde med å holde øynene åpne under bursdagstilstelningen for farmor på torsdag. Harry holdt hodet i en hånd. Samtidig kjempet William, rød i ansiktet, med å holde øynene åpne.


William, kjæresten Kate Middleton og lillebror Harry forlot nattklubben de hadde tilbragt kvelden på rundt halv fire torsdag morgen.

I sin svært begrensede tilstand er det usikkert om prinsene fikk med seg at bestemor var i svært godt humør. Hun fleipet med flere av de 2300 gjestene under seremonien i St. Paul’s Cathedral og under en lunsj etterpå.


Menyen var resultatet av en TV-duell mellom flere kokker. De fikk servert dagens kommentar fra dronningen, som feiret sin 80-årsdag.

- Kokke-konkurranse er et nytt konsept for meg, men jeg forstår at det enda ikke er noen straffesparkkonkurranser, uttalte dronningen da hun mett og blid møtte pressen etterpå.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer