RØLPEPRINS: Harry strevde med å holde seg våken i farmors bursdag... Foto: AP/SCANPIX
RØLPEPRINS: Harry strevde med å holde seg våken i farmors bursdag... Foto: AP/SCANPIXVis mer

Fra party til 80-årslag

Prins Harry dukket opp på jobb for fedreland og farmor bare seks timer etter at siste drink ble drukket.

Trøtt og vondt i hodet!

Alle som har forsøkt å møte på jobb etter mange runder med shots i en bar altfor sent kvelden i forveien vet hvordan Harry følte seg. Harry klarte å bli fotografert da han forlot klubben i vest-London, men William var også med på moroa.


MER KONGESTOFF: Se her!


Storebror og øyrikets fremtidige konge strevde med å holde øynene åpne under bursdagstilstelningen for farmor på torsdag. Harry holdt hodet i en hånd. Samtidig kjempet William, rød i ansiktet, med å holde øynene åpne.


William, kjæresten Kate Middleton og lillebror Harry forlot nattklubben de hadde tilbragt kvelden på rundt halv fire torsdag morgen.

I sin svært begrensede tilstand er det usikkert om prinsene fikk med seg at bestemor var i svært godt humør. Hun fleipet med flere av de 2300 gjestene under seremonien i St. Paul’s Cathedral og under en lunsj etterpå.


Menyen var resultatet av en TV-duell mellom flere kokker. De fikk servert dagens kommentar fra dronningen, som feiret sin 80-årsdag.

- Kokke-konkurranse er et nytt konsept for meg, men jeg forstår at det enda ikke er noen straffesparkkonkurranser, uttalte dronningen da hun mett og blid møtte pressen etterpå.