Den danske kongefamilien:

Forvirring rundt sommerbildet

Detaljen fikk den kongelige fansen til å klø seg i hodet.

VEKKER OPPSIKT: Folk bet seg merke i én spesiell detalj under kongefamiliens sommerfeiring. Foto: Philip Davali / AFP / NTB
VEKKER OPPSIKT: Folk bet seg merke i én spesiell detalj under kongefamiliens sommerfeiring. Foto: Philip Davali / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Denne søndagen var det duket til mottakelse av Gråsten Ringriderforenings store ryttertog, der den danske kongefamilien var blant publikum.

Kronprins Frederik (54) og kronprinsesse Mary (50) var nemlig til stede med sine to døtre, prinsesse Isabella (15) og prinsesse Josephine (11). Deres sønn prins Vincent (11) var også med, og sammen brukte de anledningen til å fotograferes.

Det er likevel en detalj ved de sommerlige bildene som vekker oppsikt. Det melder Billedbladet.

VIL IKKE SVARE: Kronprins Fredrik av Danmark vil ikke svare på spørsmål om samarbeidet med skoprodusenten Ecco. Video: B.T Vis mer

Manglet på bildet

Bildet viser familiemedlemmene i sommerlige antrekk, med store smil om munnen. Det kan også se ut til at de kongelige har koordinert antrekkene ved å velge å kle seg i blått.

På det danske kongehusets Instagram-profil uttrykker den rojale fansen sin begeistring over det flotte bildet, men fotografiet har tilsynelatende også fått flere til å klø seg i hodet.

Under sommerfesten på Graasten Slott var det nemlig noen som ikke var til stede på de kongelige bildene.

FORVIRRING: Ett av de kongelige familiemedlemmene dukket ikke opp på sommerfeiringen. Foto: Robin Utrecht/ Danapress/ NTB
FORVIRRING: Ett av de kongelige familiemedlemmene dukket ikke opp på sommerfeiringen. Foto: Robin Utrecht/ Danapress/ NTB Vis mer

Ifølge Billedbladet var det flere som bet seg merke i at prins Christian (16) glimret med sitt fravær, noe som etterlot spørsmålet om hvor tronarvingen befant seg under ryttertogets feiring.

«Hva skjedde med prins Christian?» og «Hvor er Hans høyhet prins Christian?» er blant spørsmålene som har meldt seg i kommentarfeltet til bilde på Instagram.

Prinsen skal ikke ha vært i nærheten av Gråsten sist helg, og derfor ikke ha hatt muligheten til å delta på begivenheten.

Årsaken skal ifølge avisen være at prins Christian hadde laget private sommerplaner sammen med sine venner.

STJELER SHOWET: Prins Louis stjeler oppmerksomheten på balkongen. Vis mer

LES OGSÅ: - De er prikk like!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer