Den danske kongefamilien:

Forvirring rundt sommerbildet

Detaljen fikk den kongelige fansen til å klø seg i hodet.

VEKKER OPPSIKT: Folk bet seg merke i én spesiell detalj under kongefamiliens sommerfeiring. Foto: Philip Davali / AFP / NTB
VEKKER OPPSIKT: Folk bet seg merke i én spesiell detalj under kongefamiliens sommerfeiring. Foto: Philip Davali / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Denne søndagen var det duket til mottakelse av Gråsten Ringriderforenings store ryttertog, der den danske kongefamilien var blant publikum.

Kronprins Frederik (54) og kronprinsesse Mary (50) var nemlig til stede med sine to døtre, prinsesse Isabella (15) og prinsesse Josephine (11). Deres sønn prins Vincent (11) var også med, og sammen brukte de anledningen til å fotograferes.

Det er likevel en detalj ved de sommerlige bildene som vekker oppsikt. Det melder Billedbladet.

Manglet på bildet

Bildet viser familiemedlemmene i sommerlige antrekk, med store smil om munnen. Det kan også se ut til at de kongelige har koordinert antrekkene ved å velge å kle seg i blått.

På det danske kongehusets Instagram-profil uttrykker den rojale fansen sin begeistring over det flotte bildet, men fotografiet har tilsynelatende også fått flere til å klø seg i hodet.

Under sommerfesten på Graasten Slott var det nemlig noen som ikke var til stede på de kongelige bildene.

Ifølge Billedbladet var det flere som bet seg merke i at prins Christian (16) glimret med sitt fravær, noe som etterlot spørsmålet om hvor tronarvingen befant seg under ryttertogets feiring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer