Prinsesse Märtha Louise:

Forsvarer kjæresten

- Man trenger da for all del ikke være enig med ham, skriver Märtha Louise på Instagram.

KRITIKK: Det har ikke manglet på meninger rundt Durek Verretts nye bok. Nå forsvarer prinsesse Märtha Louise kjæresten. Foto: NTB Scanpix
KRITIKK: Det har ikke manglet på meninger rundt Durek Verretts nye bok. Nå forsvarer prinsesse Märtha Louise kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag lanserte Durek Verrett (44) boka «Spirit Hacking: Shamanic keys to reclaim your personal power, transform yourself and light up the world». Som tittelen tilsier, er målet med boka å gi leserne «nøkler» som kan bidra til å hjelpe dem å finne tilbake sin personlige kraft, forvandle seg selv og lyse opp verden.

Boka har uten tvil vekket mye oppmerksomhet de siste dagene, og ikke alt har vært av den positive sorten. Blant annet trillet Dagbladets anmelder en ener på terningen og beskrev det hele som «gal manns tale». En rekke fagfolk har også slått ned på innholdet i boka, da Verrett blant annet hevder at det er ånder som forårsaker kjønnssykdommer.

Nå slår prinsesse Märtha Louise (48) tilbake mot all kritikken mot kjæresten på sin Instagram-profil.

«Så stolt av jobben du har gjort, min kjære», skriver hun til et bilde der hun holder opp Durek Verretts nye bok.

Forsvarer kjæresten

I kommentarfeltet under bildet er det flere som er negative til at Norges prinsesse fremmer den selverklærte sjamanens metoder. Flere er også kritiske til innholdet i boken. Nå har Märtha Louise tatt til motmæle, og i kommentarfeltet skriver hun dette:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer