Hertuginne Kate og hertuginne Meghan:

Forsvarer Kate: - Må ha vært Meghan

Hertuginne Kates onkel tror ikke på at niesen fikk Meghan til å gråte.

FÅR STØTTE: I Oprah-intervjuet mente hertuginne Meghan at det var hertuginne Kate som fikk henne til å gråte og ikke motsatt. Nå tar imidlertid onkelen til førstnevnte bladet fra munnen. Foto: Paul Marriott / Shutterstock / NTB
FÅR STØTTE: I Oprah-intervjuet mente hertuginne Meghan at det var hertuginne Kate som fikk henne til å gråte og ikke motsatt. Nå tar imidlertid onkelen til førstnevnte bladet fra munnen. Foto: Paul Marriott / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I det mye omtalte Oprah-intervjuet med hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) kom de blant annet inn på bryllupet sitt i mai 2018.

Da fortalte hertuginnen sin versjon av de påståtte ryktene som florerte i britiske tabloider om at hun hadde fått svigersøster hertuginne Kate (39) til å gråte før det kongelige bryllupet.

Meghan sa at ryktene ikke stemte, og hevdet at det heller var motsatt - at Kate fikk henne til å gråte.

- Noen dager før bryllupet var hun lei seg over noe med kjolene til blomsterpikene. Det fikk meg til å gråte. Det såret meg virkelig, sa Meghan, og understreket at det ikke var noen konfrontasjon mellom de to.

Hun påpekte også at Kate ba om unnskyldning for hendelsen, og beskrev svigersøsteren som «en god person».

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

Forsvarer Kate

Hittil har ikke hertuginne Kate uttalt seg om Meghans versjon, men nå tar derimot onkelen hennes, Gary Goldsmith, bladet fra munnen.

- Jeg tror ikke et øyeblikk på at Kate fikk Meghan til å gråte. Jeg har kjent Kate siden hun ble født, og hun har ikke et ondt bein i kroppen. Det er rett og slett ikke i hennes natur, sier han til Daily Mail.

Videre forklarer han at niesen er enda vakrere på innsiden enn på utsiden, og påpeker at hun ville prøvd å skape fred i enhver anspent situasjon.

TROR IKKE PÅ MEGHAN: Hertuginne Kates onkel forteller at han vil kjempe for Kates ære til han dør. Foto: A Davidson / REX / NTB
TROR IKKE PÅ MEGHAN: Hertuginne Kates onkel forteller at han vil kjempe for Kates ære til han dør. Foto: A Davidson / REX / NTB Vis mer

- Hvis noen hadde et sint utbrudd må det ha vært Meghan. Kate ville ha prøvd å holde freden. Jeg vil kjempe for Kates ære til den dagen jeg dør. Hun er den mest spektakulære personen jeg noensinne har møtt, fortsetter han.

Goldsmith innrømmer også at han ikke trodde på et ord av det Meghan sa i intervjuet med talkshowdronningen. Han roser imidlertid niesen sin.

- I alle årene Kate har vært i offentligheten har hun aldri satt en fot på feil plass. Hun ble født for denne rollen. Hun har hevet seg over kritikken og gjort jobben sin, legger han til.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

- Var i totalt sjokk

Kort tid etter at hertugparets Oprah-intervju ble sendt på tv kom det frem at hertuginne Kate og prins William (38) skal ha blitt ille berørt av det urovekkende tv-intervjuet.

- William og Kate var i totalt sjokk etter å ha hørt hva Meghan og Harry fortalte, uttalte en kilde til US Weekly.

- Det som sjokkerte dem mest var selvmordstankene til Meghan og uttalelsen om Archies hudfarge fra et medlem av kongefamilien. William og Kate visste om noen av problemene de hadde med personalet, men ikke i hvor stor grad, la kilden til.

BESKYTTENDE: Prins William skal visstnok være veldig beskyttende når det kommer til kona, hertuginne Kate. Foto: Tim Rooke/ Shutterstock / NTB
BESKYTTENDE: Prins William skal visstnok være veldig beskyttende når det kommer til kona, hertuginne Kate. Foto: Tim Rooke/ Shutterstock / NTB Vis mer

Kort tid senere hevdet Penny Junor, en respektert biograf av prins Harry og prins William, at sistnevnte er svært beskyttende overfor kona.

- William er veldig beskyttende når det kommer til Kate og kan bli veldig sint, sa Junor til People, og fortsatte:

- Og at Meghan snakker om Kate på en negativ måte, er verre enn at han blir angrepet selv.

Det er nemlig ikke bare forholdet mellom hertuginne Kate og hertuginne Meghan som det har blitt skrevet opp og ned om de siste årene, men også forholdet mellom de to prinsebrødrene.

SNAKKER UT: Thomas Markle snakker ut etter intervjuet med Harry og Meghan. Video: ITV Vis mer

Gjenforenes

Det hele toppet seg da Harry nylig ikke var nådig i sin omtale av den britiske kongefamilien, hvor forholdet til broren naturligvis var tema. Den gang sa han at det var avstand mellom dem.

I etterkant avslørte storebroren at han ikke hadde snakket med Harry ennå, men at han planla å gjøre det. Da telefonsamtalen endelig fant sted skal den derimot ikke ha hjulpet nevneverdig.

Men nå ser det ut til at brødrene nok en gang vil få mulighet til å ordne opp mellom seg - hvis det i det hele tatt går.

Ifølge Fox News skal en statue av prinsenes avdøde mor, prinsesse Diana, avdukes i forbindelse med det som ville vært hennes 60-årsdag den 1. juli. Det er derfor ventet at William og Harry da vil møtes på Kensington Palace.

STORT SAVN: Prins Harry og prins William sammen med moren ti år før hennes bortgang. Til sommeren skulle Diana ha blitt 60 år. Foto: TODAY/REX/NTB
STORT SAVN: Prins Harry og prins William sammen med moren ti år før hennes bortgang. Til sommeren skulle Diana ha blitt 60 år. Foto: TODAY/REX/NTB Vis mer

- Det største håp om forsoning ligger i deres mors minne, sa den kongelige forfatteren Anna Pasternak til Fox News, og fortsatte:

- Det er dette som vil forene dem den dag i dag. Jeg tror de vil sette sine forskjeller til side for henne (prinsesse Diana journ.anm.). Og jeg tror det er en mulighet for at vi blir vitne til det ved avdukingen.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

LES OGSÅ: - Stopper ikke før hun spontanaborterer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer