Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Første offentlige opptreden siden de forlot kongehuset

Hertugparet skal være på plass i USA.

I USA: Harry og Meghan skal befinne seg i Florida for tiden. Foto: NTB Scanpix
I USA: Harry og Meghan skal befinne seg i Florida for tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå en måned siden prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) avslørte at de ville trekke seg tilbake fra kongefamilien. Siden den gang har det kommet frem at hertugparet mister titler og apanasje som følge av valget.

I midten av januar dro Harry til Canada, hvor Meghan og sønnen Archie (9 md.) allerede befant seg. Her har de stort sett tilbrakt tiden sin siden. Men tidligere denne uken ble det kjent at ekteparet skal være på husjakt i Los Angeles.

Familien skal nå være på plass i USA, og torsdag gjorde de sin første offentlige opptreden etter at de forlot det britiske kongehuset, melder Page Six.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

«Holdt tale»

Men det var ikke i California hertugparet dukket opp. Duoen skal derimot befinne seg på USAs østkyst, nærmere bestemt i Miami i Florida. Her skal de ha deltatt på et privat JPMorgan AIS (Alternative Investment Summit) event på det eksklusive 1 Hotel i South Beach.

- Det er veldig hysj, hysj, og mye sikkerhet rundt det hele, hevder en kilde til nettstedet, som også sier at Harry snakket til forsamlingen.

Harper’s Bazaars kongereporter Omid Scobie tvitret fredag følgende:

- En kilde bekrefter at prins Harry og hertuginne Meghan reiste til Miami i går for å delta på et privat JPMorgan-event. Kun Harry talte til gjestene.

En talsperson for hertugparet ville verken bekrefte eller avkrefte Harry og Meghans angivelige deltakelse.

- Vi kommenterer ikke deres private timeplan.

JPMorgan ville heller ikke gi noen kommentar, skriver Page Six.

Ifølge People har familien på tre den siste tiden bodd i en mansion til 14 millioner dollar på Vancouver Island i Canada, hvor de nyter naturskjønne omgivelser.

- De liker å leve et rolig liv. De går lange turer, gjør yoga og Meghan lager mat. De er skikkelig hjemmekjære og elsker å kose seg med Archie og hundene, forteller en venn nær paret til nettstedet.

«Planlegger å flytte til LA»

Oppholdet i Canada skal derimot kun være midlertidig hvis vi skal tro kilder E! News har snakket med.

Når sommeren kommer ønsker de tilsynelatende å forflytte seg til solfylte California, og Meghans hjemby, Los Angeles.

Paret skal allerede ha begynt å se etter hus på internett, og er i gang med en intervjuprosess for å finne sikkerhetsvakter. Meghan og Harry skal også ha kontaktet folk i LA., og gitt beskjed om at de gjerne vil ha et sikkerhetsteam med lokale ansatte.

- De håper på å finne noe som kan utfylle deres krav og behov, utdypet en kilde til nettstedet tidligere denne uken.

Meghan har visstnok spesifikke kriterier for California-hjemmet. Hun ønsker å være i stand til å være vertinne for venner og holde selskap, og samtidig ha muligheten til å utføre jobbmøter hjemme.

- Det er noen av kravene som er viktig for henne, skal kilden ha uttalt.

Da dronning Elizabeth kom med sin første uttalelse etter at Meghan og Harry trakk seg tilbake, fortalte hun at hertugparet ville bo delvis i Canada, og delvis i Storbritannia i en overgangsperiode.

Hertugparet var litt mer vage i sin opprinnelige uttalelse angående bosituasjonen.

- Vi planlegger å balansere tiden mellom Storbritannia og Nord-Amerika, og vil fortsette med å overholde vår plikt overfor dronningen, fortalte de blant annet i uttalelsen i starten av januar.

Det er allerede blitt spekulert på at hertugparet kommer til å ende opp i Los Angeles etter hvert. Det er i så fall kanskje ikke så overraskede, ettersom Meghan har en spesiell tilknytning til den populære storbyen.

Hun er både født og oppvokst i Los Angeles, og tilbrakte mange år der før hun flyttet til Toronto for innspillingen av «Suits».

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Upassende etter alt som har skjedd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer