Prins William og hertuginne Kate:

- Første gang i historien

Paret har avduket et nytt portrett.

FØRSTE GANG: Prins William og hertuginne Kates første portrett sammen. Foto: Jamie Coreth/Fine Art Commissions
FØRSTE GANG: Prins William og hertuginne Kates første portrett sammen. Foto: Jamie Coreth/Fine Art Commissions Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins William (40) og hertuginne Kate (40) har besøkt Fitzwilliam Museum i Cambridge for å avduke et nytt malt portrett av paret. Det skriver Mirror.

Dette er det første portrettet av hertugparet sammen som et par.

På maleriet har prins William på seg en sort dress med blått slips, mens Kate har på seg en grønn kjole. Hertuginnen er også portrettert med dronningens brosje og prinsesse Dianas armbånd og øredobber.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Vis mer

- Dette er første gang i historien at paret blir malt sammen! Det første jeg legger merke til er hertuginne Kates eksklusive antrekk. Kjole fra Vampire's Wife, som jo er blitt en hit her til lands også, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

PORTRETT: Det nye portrettet av prins William og hertuginne Kate er malt av Jamie Coreth. Foto: Jamie Coreth/Fine Art Commissions
PORTRETT: Det nye portrettet av prins William og hertuginne Kate er malt av Jamie Coreth. Foto: Jamie Coreth/Fine Art Commissions Vis mer

- Kronprinsesse Mette-Marit bar lik kjole i forbindelse med Spellemannprisen i fjor, og nylig hadde Pia Tjelta og Synnøve Skarbø lik kjole da de var forlovere for Vanessa Rudjord. Skoene fra Manolo Blahnik har også vært en hit blant fashionistaer i årevis. De ble virkelig satt på kartet av gjengen i «Sex og Singelliv» i sin tid, fortsetter hun.

Videre forteller Vagle at hertuginne Kate ofte får skryt for at hun handler i kjedebutikker og derfor representerer en stil alle kan identifisere seg med og selv kan kjøpe.

- Men antrekket hun bærer på dette maleriet er nok ikke i den kategorien! mener kongehuseksperten.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag delte prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Ifølge Mirror skal prins William ha sagt at portrettet var «fantastisk». I tillegg skal han ha uttalt at portrettet var «veldig stort» etter at han så maleriet.

Bildet er malt av den britiske kunstneren Jamie Coreth.

- Det har vært et stort privilegium å bli valgt til å male dette bildet, har Coreth uttalt, ifølge People.

LES OGSÅ: Derfor er de ikke på gjestelisten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer