Prins William og hertuginne Kate:

- Første gang i historien

Paret har avduket et nytt portrett.

FØRSTE GANG: Prins William og hertuginne Kates første portrett sammen. Foto: Jamie Coreth/Fine Art Commissions
FØRSTE GANG: Prins William og hertuginne Kates første portrett sammen. Foto: Jamie Coreth/Fine Art Commissions Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins William (40) og hertuginne Kate (40) har besøkt Fitzwilliam Museum i Cambridge for å avduke et nytt malt portrett av paret. Det skriver Mirror.

Dette er det første portrettet av hertugparet sammen som et par.

På maleriet har prins William på seg en sort dress med blått slips, mens Kate har på seg en grønn kjole. Hertuginnen er også portrettert med dronningens brosje og prinsesse Dianas armbånd og øredobber.

- Dette er første gang i historien at paret blir malt sammen! Det første jeg legger merke til er hertuginne Kates eksklusive antrekk. Kjole fra Vampire's Wife, som jo er blitt en hit her til lands også, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

- Kronprinsesse Mette-Marit bar lik kjole i forbindelse med Spellemannprisen i fjor, og nylig hadde Pia Tjelta og Synnøve Skarbø lik kjole da de var forlovere for Vanessa Rudjord. Skoene fra Manolo Blahnik har også vært en hit blant fashionistaer i årevis. De ble virkelig satt på kartet av gjengen i «Sex og Singelliv» i sin tid, fortsetter hun.

Videre forteller Vagle at hertuginne Kate ofte får skryt for at hun handler i kjedebutikker og derfor representerer en stil alle kan identifisere seg med og selv kan kjøpe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer