Prins Joachim:

Første bilde etter operasjonen

Kronprins Frederik har vært hos prins Joachim i Frankrike.

STØTTE: Kronprins Frederik (til høyre) har den siste tiden vært hos prins Joachim i Frankrike. Sistnevnte ble tidligere denne måneden skrevet ut fra sykehuset etter å ha hatt blodpropp i hjernen. Foto: Det danske kongehuset
STØTTE: Kronprins Frederik (til høyre) har den siste tiden vært hos prins Joachim i Frankrike. Sistnevnte ble tidligere denne måneden skrevet ut fra sykehuset etter å ha hatt blodpropp i hjernen. Foto: Det danske kongehuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av august ble prins Joachim (51) utskrevet fra sykehuset etter å ha vært innlagt for blodpropp i hjernen.

«Det er nå legenes vurdering at prinsens tilstand er forbedret i slik grad at Hans Kongelige Høyhet kan utskrives, og prins Joachim oppholder seg nå på Château de Cayx», het det i pressemeldingen.

Storebror på besøk

Onsdag denne uken deler det danske kongehuset et nytt bilde av prinsen, som den siste tiden har tilbrakt tid med storebror, kronprins Frederik (52).

«H.K.H kronprinsen kom hjem fra Frankrike i går, hvor han de seneste dagene har besøkt sin bror H.K.H prins Joachim, H.K.H prinsesse Marie og parets to barn på Château de Cayx», skriver kongehuset til bildet av de to brødrene.

SJOKKBILDER: Carina Dahl har nylig fjernet en godartet svulst fra hodet. Her viser hun frem bilder fra sykehusoppholdet. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Rød Løper Vis mer

Videre kommer det frem at prinsen fortsatt er på bedringens vei, men at han fremdeles har behov for ro.

Château de Cayx er et fransk vinslott eid av dronning Margrethe.

Overlege Helle Iversen har tidligere sagt til danske B.T at prins Joachim har vært heldig.

- Det virker som det har vært en stor blodpropp, og når han ikke har fått noen varige mén, tyder det på at han har blitt behandlet raskt.

BLODPROPP: Kongehus-ekspert Caroline Vagle tror danskene nå er bekymret, etter at Prins Joachim fredag kveld ble innlagt på sykehus for blodpropp. Video: Jeanette N. Vik / Dagbladet Vis mer

Brøt tausheten

Det var 25. juli prinsen ble lagt inn på universitetssykehuset i Toulouse i Frankrike, hvor han gjennomgikk en operasjon umiddelbart. 51-åringen ble innlagt bare timer etter at han ga et intervju til fransk presse, hvor det da ikke var noe som tydet på at han var syk.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

I etterkant av innleggelsen brøt prinsens ekskone, grevinne Alexandra (56), tausheten.

- Det hele kom som et stort sjokk for oss, da vi nettopp hadde avsluttet noen fantastisk skjønne feriedager sammen på Chateau de Cayx i forbindelse med prins Felix' fødselsdag, sa grevinnen gjennom sin presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, til danske Se og Hør.

SKADET NAKKEN: Superstjernen Ruby Rose skadet nakken under filminnspilling, nå deler hun bilder fra operasjonen. Video: Instagram, @rubyrose Vis mer

Grevinne Alexandra er mor til prins Joachims to sønner Nikolai og Felix. Hun giftet seg med den danske prinsen i 1995. De skilte seg imidlertid i 2005.

LES OGSÅ: Prinsessene du aldri har hørt om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer