Durek Verrett:

Forsker: - Aldri sett noe lignende

Se og Hør sendte Dureks mye omtalte medaljong til analyse.

EKSJLUSIVT: Se og Hør har undersøkt hva medaljongene til Durek Verret inneholder. Reporter: Anders Ellingsen. Les hva den inneholdt her: https://www.seher.no/kjendis/dette-fant-ekspertene-i-dureks-medaljong/77333903. Video: Thor Nielsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louises (51) forlovede, den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (47), har for lengst etablert seg som en kontroversiell skikkelse i Norge.

Da han tidligere i år hevdet å ha helbredet seg selv fra corona med en egenutviklet medaljong, en såkalt «Spirit Optimizer», var det mange som reagerte. Durek nektet å ta imot medisinsk behandling, blant annet pustehjelp på sykehuset.

I stedet la han alt i åndenes og medaljongens makt, en gjenstand han promoterer og selger på sin egen hjemmeside. Pris: Drøyt 2000 kroner.

Hva inneholder denne medaljongen egentlig, og kan den ha helbredende krefter? Se og Hør valgte å ettergå påstandene. Resultatet kan du lese om på Se og Hør Pluss her.

- Aldri sett noe lignende

Hva er det som gjør at Durek hardnakket hevder at medaljongen har så helsebringende effekt? I eksklusivt intervju med TV 2 sa han følgende om «Spirit Optimizer»:

- Det jeg kan si, er at det er en spirituell enhet som har hjulpet folk i forskjellige situasjoner, og har hjulpet meg.

Han beskriver også hvilke ingredienser medaljongen inneholder, ved å ramse opp flere typer metall, krystaller og deres påståtte bruksområder. Han har også uttalt at medaljongen er håndlaget i USA

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer