- Forråder Diana!

Dianas gamle svigerinne mener at butleren skjender Dianas minne.

FORRÆDERI: Sarah refser Dianas gamle butler - som tjener seg rik på å avsløre prinsessens hemmeligheter. Foto: AP/SCANPIX
FORRÆDERI: Sarah refser Dianas gamle butler - som tjener seg rik på å avsløre prinsessens hemmeligheter. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hardt utfall!

SEHER.NO: Prinsesse Dianas tidligere butler, Paul Burrell får det glatte lag av hertuginne Sarah. Dianas tidligere svigerinne er rasende. Hun mener at butleren skjender Dianas minne, og at han er en forræder.

Hans nye bok om prinsessen har kommet med en rekke nye rykter og avsløringer. Blant annet skriver han at Diana begrevde en dødfødt baby i sin private hage.

- Hvis det er slik han får sine seire, så er det greit. Men jeg synes det er feil å forråde en person, spesielt fordi hun ikke kan forsvare seg, sier Sarah Ferguson til The Mirror.

Sarah mener at Burrell skader Dianas sønner, William og Harry.

- Vi elsker Diana, men hennes minne skjendes. Hvorfor kan ikke folk la henne i fred. Sønnene hennes er fantastiske, hvorfor må de fortsatt høre slike ting?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer