Cressida Bonas:

Forlovet med «ny» Harry etter eksens bryllup

Prins Harrys ekskjæreste skal gifte seg.

VAR I ET FORHOLD: Cressida Bonas og prins Harry var kjærester før han senere møtte og giftet seg med hertuginne Meghan. Nå går førstnevnte i ekskjærestens fotspor og gifter seg. Foto: NTB Scanpix
VAR I ET FORHOLD: Cressida Bonas og prins Harry var kjærester før han senere møtte og giftet seg med hertuginne Meghan. Nå går førstnevnte i ekskjærestens fotspor og gifter seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cressida Bonas (30) og prins Harry (34) ble raskt tabloidpressens nye yndlingspar da de begynte å date hverandre i 2012.

Selv om paret ble fotografert sammen utallige ganger, var de svært sparsommelig med detaljer rundt forholdet og uttalte seg aldri direkte om romansen.

Etter to år som kjærester tok de i april 2014 avgjørelsen om å gå fra hverandre.

Flere hevet dermed på øyenbrynene da prins Harrys ekskjæreste plutselig ble observert som bryllupsgjest da førstnevnte ga sitt ja til hertuginne Meghan (38) i mai i fjor.

Eksparet har til tross for en tidligere romanse, klart å bevare et vennskap gjennom årenes løp.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

- Gifter oss

Og i likhet med prinsen selv, har Bonas funnet lykken på ny - med en som tilfeldigvis er navnebror med hennes royale ekskjæreste. I et innlegg på Instagram avslører 30-åringen og forloveden, Harry Wentworth-Stanley, at de nå vil forplikte seg fullt og helt til hverandre.

- Vi gifter oss, skriver Wentworth-Stanley til et bilde av ham selv og Bonas, hvor hans kommende kone også viser fram forlovelsesringen.

Artikkelen fortsetter under:

View this post on Instagram

We getting married 😁🥰

A post shared by Harry Wentworth-Stanley (@harrywent) on

Ifølge People har Bonas og forloveden kjent hverandre i lang tid, og datet en kort periode allerede før hun møtte prins Harry. Etter at Bonas og prinsen gikk hver til sitt, fant hun tilbake til Wentworth-Stanley.

Møtte prinsen

Sistnevnte, som jobber i et eiendomsfirma, er heller ikke helt ukjent med kongelige bekjentskaper. I juni i fjor møtte han blant andre prins William (37) i forbindelse med et veldedighetsarrangement.

Etter at broren tok sitt eget liv i 2006, har Wentworth-Stanley vært dypt engasjert i mental helse for menn, der ovennevnte William var med på åpningen av «Row For James». Alle donasjoner gikk til åpningen av senteret James' Place, hvor menn med psykiske helseproblemer kan søke hjelp.

To ekskjærester

Prins Harry har så langt ikke kommentert eller gratulert parets forlovelse offentlig.

Sistnevnte var på sine yngre dager kjent som en skjørtejeger, men har bare hatt to offisielle kjærester. At han er blitt koblet til et titall kjendiskvinner, har han derimot aldri snakket om eller bekreftet.

Den unge prinsens første, offisielle romantiske relasjon var med zimbabweren Chelsy Davy (33) - som også var gjest i fjorårets bryllup. Hun ble født i Bulawayo i det afrikanske landet, og er datter av en sørafrikansk bonde og en tidligere modell.

I årene de var sammen, ble de flere ganger observert sammen. Først og fremst fordi den unge zimbabweren var glad i utelivet, og ofte ble fotografert med den rødhårede prinsen på fest. De dro også på polokamper sammen, og hun bestemte seg for å ta en grad på universitetet i Leeds for å være nærmere prinsen.

Harry og Davy gikk hver til sitt i 2011. Forholdet hadde da blitt omtalt som turbulent av britisk presse i lang tid, og den siste perioden skal det ha vært mye av og på, ifølge Cosmopolitan.

LES OGSÅ: - Han ville falt for meg om vi møttes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer