Forlover de seg i sommer?

Derfor tror ekspertene på frieri...

NYE RYKTER: Eksperter tror prins William og Kate Middleton kommer til å kunngjøre forlovelsen i begynnelsen av juni. Foto: AP
NYE RYKTER: Eksperter tror prins William og Kate Middleton kommer til å kunngjøre forlovelsen i begynnelsen av juni. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Spekulasjonene angående Storbritannias Prins William (27) og hans Kate Middletons bryllup skaper stadig skriverier i verdenspressen. I fjor høst ble det hevdet at et giftermål ville gå av stabelen på prinsens 30. bursdag, som er 21. juni 2012. Nå tror eksperter på et snarlig frieri, og et bryllup tildligere enn antatt.

Buckingham Palace har nemlig plutselig renset sin kongelige kalender, og gjort to dager i juni helt ledige. Det skriver Daily Mail.

Flere britiske aviser kaster seg på ryktene og hevder prinsen er klar for å forlove seg, noe som trolig vil skje den 3. eller 4. juni.

Kongeeksperten Tina Brown hevder ifølge Svenskdam.se at det antagelig vil bli et vinterbryllup, trolig i november. Det vil i så fall bety samme måned som dronning Elizabeth giftet seg med prins Philip.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Bryllupsdatoen er satt