Forlovelsen er brutt

Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström er ikke sammen lenger.

FORHOLDET OVER: Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström har brutt forlovelsen, kommer det fram i en pressemelding lørdag. Foto: Stella Pictures
FORHOLDET OVER: Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström har brutt forlovelsen, kommer det fram i en pressemelding lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En undersøkelse viste i går at det svenske folk ønsket at prinsesse Madeleine (27) skulle bryte forlovelsen med Jonas Bergström (31) umiddelbart, etter hans hete natt med norske Tora Uppstrøm Berg (21).

Nå har de fått ønsket sitt oppfylt. Det svenske hoffet skriver i en melding på deres hjemmeside at forlovelsen mellom Jonas og Madeleine er brutt.

«Efter moget övervägande har Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström fattat ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. De har kommit fram till att det bästa för dem är att de går vidare på var sitt håll. Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström vädjar om att medierna visar dem respekt och hänsyn inför detta beslut. De behöver lugn och ro i denna svåra situation. Mediernas extrema bevakning underlättar inte situationen för dem. Vi ber om förståelse för att ytterligare uttalanden inte kommer att ges.», heter det på nettsidene deres.

Det kommer ikke som noe sjokk på Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland.

- Denne meldingen gikk jeg faktisk og ventet på. Det er trist at det skulle ende slik, men det var vel ingen vei utenom, slik ting har utviklet seg, sier han til Seher.no.

Den svenske hoffeksperten Daniel Nyhlén, fra Svensk Damtidning gjestet TV4-programmet Förkväll i går, og hevdet at krisen i det svenske kongehus nå er total.

- Jeg tror at dette forholdet, dessverre, er dødsdømt. Og jeg tror at Madeleine aldri vil være med Jonas igjen, sa Nyhlén, og utdypet:

- Velger de å avslutte forholdet kan de gjøre dette forholdsvis kjapt og smertefritt i media, kan de gjøre det ved en pressemelding. Men om de skal fortsette å være sammen, da vi vi ha svar på spørsmålene. Hva hendte den natten egentlig?

Og Nyhlén fikk rett i sine spådommer. Lørdag ettermiddag meldte det svenske hoff om bruddet via en pressemelding.

Se og Hørs kilder fortalte at Bergstrøm hadde et godt øye til en ung, norsk skjønnhet en kveld i Åre i fjor påske. Maddes forlovede skal ha seilt under falsk flagg ved å kalle seg «Jacob Bernström», og de to skal ha vært «intime» på hotellet der han bodde sammen med kompisene.

Den siste tiden mellom prinsessen og Jonas skal ifølge flere medier ha vært iskald, men hoffet gikk senest ut torsdag og hevdet at paret fortsatt var sammen.

Madeleine og Jonas Bergström forlovet seg 12. juni 2009, men forlovelsen ble ikke offentliggjort før 11. august.

- Jeg er så glad for å se alle i dag! Vi er utrolig lykkelige over å stå her i dag. Som dere vet har Jonas og jeg forlovet oss. Sollidens slott har sterk relevans til frieriet. I sommer dro vi til Capri for å se San Michele som hadde stor betydning for byggingen av Sollidens slott. Og det var der frieriet skjedde, sa Madeleine den gang.


Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Bryt forlovelsen nå!Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer