FORLOVELSE?: Flere kilder nær det royale kjæresteparet mener det nå går mot en snarlig forlovelse. Foto: AP
FORLOVELSE?: Flere kilder nær det royale kjæresteparet mener det nå går mot en snarlig forlovelse. Foto: APVis mer

Forlovelse for William?

Prins Williams kjæreste sluttet i jobben. Kan det være fordi de skal forloves?

SEHER.NO: Prins Williams (25) kjæreste Kate Middleton (25) skal ha sagt opp jobben, og har dermed satt fart i ryktene om at det går mot kongelig forlovelse og bryllup i England, skriver Daily Mail.


Middleton skal i forrige uke ha sluttet i jobben som accessories-ansvarlig for den engelske kleskjeden Jigsaw, selv om denne jobben har vært "spesial"-laget for henne i og med at hun som kongelig kjæreste har visse kongelige "plikter".


Venner av Middleton hevder 25-åringen har sagt opp fordi hun ønsker å reise og studere fotografi, men ansatte ved den tidligere arbeidsplassen sier at jobben fortsatt er holdt av til Middleton, i tilfelle hun skulle ønske å komme tilbake.


Likevel har denne oppsigelsen nå satt voldsom fart i ryktene om en kongelig forlovelse, blant annet fordi jobben i Jigsaw kun krevde at hun arbeidet fire dager i uken etter en spesiell timeplan. Noe som tilsier at Kate hadde hatt tid til å ta et deltidsstudie ved siden av dersom hun virkelig hadde ønsket det.


Det skal ha vært  prins William selv som anbefalte kjæresten å ta jobben i kleskjeden, da han fryktet at hun skulle få en "fotballfrue-status" i britiske medier.


- Kate er søt nok hun, men hun var aldri virkelig engasjert i arbeidet sitt. Hun jobbet aldri fulltid og tok masse fri for å reise verden rundt med kjæresten. Det irriterte en del folk, og derfor overrasket det oss heller ikke så mye da hun sa at hun nå ønsket å gjøre andre ting. Hun har alltid fått særbehandling, sier en kollega fra Jigsaw.

Venner og kjente av det royale kjæresteparet tror nå en forlovelse mellom de to snart vil bli offentliggjort, senest i løpet av våren 2009, da prinsen vil være ferdig med sin militærtjeneste.


Men selv om store andeler av det britiske folk virker positive til å få Middleton som ny prinsesse skal flere kilder nær prinsen nå være irritert over at Middleton så tydelig klargjør seg for rollen.

- Det virker nesten som om hun bare forsøker å få tiden til å gå frem til William frir, og det er jo egentlig litt desperat i vår tid, sier kilder.


Paret, som har vært sammen i nærmere fire år, tok en "pause" i forholdet i fjor, men etter å ha sett kjæresten på forsiden av alle tabloidene ifjørt sexy kjoler i følge med andre menn, skal William ha forandret oppfatning og ønsket Kate tilbake.


Og nå ser det altså ut til at det går mot forlovese og bryllup for det lykkelige paret.


LES OGSÅ: - Paparazzi-frykt for Kate