Prins Harry:

Forlik med tabloidavis

Prins Harry har ifølge britiske medier inngått forlik med Mail on Sunday etter militærartikkel.

FORLIK: Prins Harry kom til enighet med tabloidavisen. Foto: SplashNews/NTB
FORLIK: Prins Harry kom til enighet med tabloidavisen. Foto: SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertugen av Sussex, prins Harry (36), har ifølge Evening Standard, blant en rekke britiske medier, inngått forlik etter søksmål mot redaktørene av Mail on Sunday.

Avisen anklaget prinsen for å ha snudd ryggen til marinen etter at han trakk seg fra sine kongelige plikter.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Avisen skrev også at han ikke hadde vært i kontakt med marinen etter at han og kona, hertuginne Meghan (39), trakk seg ut av det britiske kongehuset i fjor.

I søksmålet hevdet prinsen at han led et stort tap grunnet anklagene, og at han ble personlig fornærmet over at det ble hevdet at han ikke tok rollen sin seriøst.

Offentlig krig

Avisen publiserte i slutten av 2020 en beklagelse til prinsen, etter at det kom frem at prinsen faktisk hadde vært i kontakt med marinen.

Hertugparet har hatt en meget offentlig krig mot nettopp Mail on Sunday. Saken bunner i at et brev fra Meghan til faren ble publisert i avisen.

TAR TIL TÅRENE: Prins Harry blir svært sentimental når han snakker om foreldrerollen under den årlige WellChild Awards i London. Video: NTB Scanpix / Rød Løper Vis mer

Brevet skal ha inneholdt en bønn fra Meghan til sin far om å holde seg unna pressen, og et håp om å kunne ordne opp i familieforholdet. Avisen har flere ganger publisert saker om hertuginnens far. De har blant annet forfalsket paparazzi-bilder av ham, for å skape falske historier.

Søksmålet har ennå ikke fått sin tid i retten, da Meghan etter alt å i vil måtte møte sin far. Dommeren har imidlertid forkastet flere av punktene hertugparet gikk til sak på.

LES OGSÅ: - Lekket selv privat informasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer