PÅ TUR: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit vil allerde denne måneden reise på en tre måneder lang tur med barna prins Sverre Magnus, prinsesse Ingrid Alexandra og Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby (ikke på bildet ) for å lære barna o Foto: SCANPIX
PÅ TUR: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit vil allerde denne måneden reise på en tre måneder lang tur med barna prins Sverre Magnus, prinsesse Ingrid Alexandra og Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby (ikke på bildet ) for å lære barna o Foto: SCANPIX Vis mer

Forlater Norge i flere måneder

Kronprinsparet tar barna ut av skolen for å dra på langtur.

Publisert
SEHER.NO:  Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har vist et glødende engasjement for andre kulturer.

Nå har de bestemt seg for å legge ut på en to måneder lang utenlandsreise for å dele det samme engasjementet med sine barn prinsesse Ingrid Alexandra (6) og prins Sverre Magnus (4).

Reisen skal vare fra november til januar.

- Verdens mennesker lever svært ulike liv. Våre erfaringer er grunnlaget for den måten vi forstår verden på og de perspektivene vi har. I tillegg til å få tid sammen, håper vi at denne reisen vil gi barna våre innsikt i andre kulturer og kjennskap til hvordan mennesker lever andre steder, sier Kronprinsparet i en pressemelding.

Det er foreløpig ikke kjent hvor de kongelige planlegger å legge reisen.

Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby (13) skal også være med på turen.

Han har begynt på ungdomsskolen og Prinsesse Ingrid Alexandra (6) har denne høsten begynt i første klasse på barneskolen, men begge vil få spesialtilpasset undervisning mens de er med foreldrene på turen

- Familien har et godt forberedt undervisningsopplegg for at barna skal kunne holde tritt med undervisningen hjemme i de ukene de er på reise, skriver kronprinsparet i pressemeldingen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mette-Marit får rabatt på luksusklær


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer