LYKKEN BRAST: Chelsy Davy og prins Harry har gjort det slutt. Det var Chelsy som tok intiativ til bruddet fordi hun trenger tid til å "finne seg selv". Foto: AP
LYKKEN BRAST: Chelsy Davy og prins Harry har gjort det slutt. Det var Chelsy som tok intiativ til bruddet fordi hun trenger tid til å "finne seg selv". Foto: AP Vis mer

Forholdet er over

Prins Harry og Chelsy har gjort det slutt.

Publisert
SEHER.NO: Etter tre år som kjærester skal nå forholdet mellom prins Harry (22) og flotte Chelsy Davy (22) være over, melder Daily Mail.

Paret skal i løpet av den siste uken ha hatt flere følelsesladde telefonsamtaler sammen og skal til slutt ha blitt enig om å gjøre det slutt.

Det skal være Chelsy som har tatt intiativet til bruddet fordi hun trenger tid for seg selv til å finne sin egen identitet.

I tillegg skal Chelsy, som opprinnelig kommer fra Zimbabwe, være lei av at prins Harry velger høy partyføring fremfor å tilbringe tid med henne.

Da prins Harry nylig dro til verdenscupen i rugby i Paris i stedet for å feire hennes 22-års dag - skal det ha toppet seg.

Bruddet skal likevel være en slags prøveseperasjon.

- Det er ikke sikkert det er slutt for godt. Chelsy og Harry elsker hverandre veldig høyt, men Chelsy har blant annet hatt problemer med å finne seg til rette i Leeds etter at hun flyttet dit, forteller en nær venn til Daily Mail.

- Chelsy gjentok hele tiden at hun ønsker å finne seg selv. Hun elsker ham fremdeles, men ønsker å finne sin egen identitet i stedet for å bli sett på som kjæresten til prins Harry, sier kilden.

Harrys storebror, prins William (25) fant for få måneder siden tilbake til Kate Middleton (24) etter et tre måneder langt brudd. Flere medier har nå spekulert i om det går mot forlovelse for det unge paret.

LES HER: Prinsen angrep fotograf

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer