Forelsket Sofia heiet på sin prins

Det nygifte paret strålte sammen, da Carl Philip deltok i billøp i helgen.

KRY PRINSESSE: Etter at prins Carl Philip hentet hjem seieren i STCC-billøpet i Falkenberg lørdag, var ikke prinsesse Sofia sen med å gratulere ham. Det nygifte paret kom nylig hjem etter å ha ladet batteriene med bryllupsreise til Fiji.  Foto: Reuters
KRY PRINSESSE: Etter at prins Carl Philip hentet hjem seieren i STCC-billøpet i Falkenberg lørdag, var ikke prinsesse Sofia sen med å gratulere ham. Det nygifte paret kom nylig hjem etter å ha ladet batteriene med bryllupsreise til Fiji. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For en måned siden giftet Sofia Hellqvist (30) og prins Carl Philip (36) seg i Stockholm.

Etter å ha feiret hvetebrødsdagene på Fiji, som for øvrig kom i veien for billøpet STTC i Mantorp Park, er de nygifte nå tilbake i hjemlandet.

Og i helgen ble det endelig litt fart og spenning på paret, da Carl Philip deltok i STCC-løpet som ble arrangert i Falkenberg. Fredag var kong Carl Gustaf (69) på plass for å heie, men lørdag var både Sofia og parets hund Siri også ivrige tilskuere, skriver Expressen.

Sofias timing viste seg å være upåklagelig, ettersom prinsen vant billøpets annenomgang lørdag - hans første seier i STCC.

- Det kjennes innmari herlig, utrolig deilig. Endelig, sa prins Carl Philip til Expressen etter seieren.

Prinsen måtte nemlig avbryte fredagens løp, trolig grunnet en feil på bremsene. Dagen etter klarte han derimot å hente hjem seieren, med sin ferske kone på tribunen.

Både prinsesse Sofia og kong Carl Gustaf virket svært fornøyde med prinsens prestasjon lørdag. Sofia omfavnet sin kjære med et bredt smil om munnen, mens kongen gledesstrålende gratulerte sønnen sin.

- Jeg pleier å være med og heie når jeg har muligheten. Det er kjempemoro. Motorsport er en gammel interesse jeg har hatt i flere år, fortalte kong Carl Gustaf til Expressen fredag.

MERKEDAG: Lørdag 11. juli var det akkurat fire uker siden Sofia og Carl Philip endelig ble smidd i hymens lenker i Slottskyrkan i Stockholm. Denne dagen sikret prinsen sin første seier i STCC, med kona som tilskuer.  Foto: Danapress
MERKEDAG: Lørdag 11. juli var det akkurat fire uker siden Sofia og Carl Philip endelig ble smidd i hymens lenker i Slottskyrkan i Stockholm. Denne dagen sikret prinsen sin første seier i STCC, med kona som tilskuer. Foto: Danapress Vis mer

LES OGSÅ: Her blir «Gossip Girl»-stjernen gjenforent med barna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer