Forbilde: Mamma

- Jeg vil følge i mammas fotspor, forteller prinsesse Beatrice.

KLONER: Fergie og Bea blir likere og likere ... Foto: All Over Press
KLONER: Fergie og Bea blir likere og likere ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I går ble prinsesse Beatrice 18 år, og bursdagsbarnet avslørte samtidig at det er mamma Fergie, hertuginnen av York, som inspirerer henne mest av alle.

- Hun er et godt eksempel for meg. Jeg vil følge i hennes fotspor. Jeg vil gjerne bygge videre på det mamma har fått til, forteller hun. Fergie er blant annet kjent for å jobbe hardt med veldedighet verden over.

Det var under et besøk på Young People's Unit på University College Hospital i London at Beatrice åpenhjertig fortalte om forbildet sitt, og hun sa også at ”mamma er den beste rådgiveren jeg kunne drømme om!”.

Beatrice begynte nylig å opptre både alene og sammen med familien i offisielle sammenhenger, og brukte blant annet en god time på å småprate med unge kreftpasienter sammen med mamma nylig.

I følge sykepleierne på sykehuset, pratet Bea og pasienten om alt i fra flauser til lekser og skolegang.

- Hun er et åpent og godt menneske, fortalte sykepleierne.

Fergies eldste datter har bestemt seg for å ikke bruke tittelen “Hennes Kongelige Høyhet” nå som hun er 18 år. - Jeg vil ikke ha noe av det der. Jeg er jo bare Beatrice!

Den jordnære tenåringen, som neste år er ferdig på drama- og filmskolen St George's School i Ascot, er snart klar for å gjøre de kongelige pliktene sine på heltid.

- Å være i søkelyset er, i hvert fall for meg, en måte å hjelpe mange. Jeg ser at det er en mulighet til å gjøre en forskjell, forteller hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer