Meghan Markle og prins Harry:

- Forandret mening igjen om bryllupet etter telefon fra Meghan

Thomas Markle ønsker å følge datteren opp kirkegulvet likevel.

SKAPER STORM: Meghan Markles far, Thomas Markle, satte i går det britiske kongehuset på hodet etter beskjeden om at han valgte å droppe datterens, og årets mest omtalte bryllup. Nå skal han ha ombestemt seg. Foto: NTB Scanpix
SKAPER STORM: Meghan Markles far, Thomas Markle, satte i går det britiske kongehuset på hodet etter beskjeden om at han valgte å droppe datterens, og årets mest omtalte bryllup. Nå skal han ha ombestemt seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mandag kveld, bare fem dager før prins Harry (33) og Meghan Markle (36) blir mann og kone foran millioner av mennesker, kom det britiske hoffet med en noe spesiell, og mindre hyggelig pressemelding.

Brudens far, Thomas Markle, hadde valgt å trekke seg fra bryllupet og ville ikke følge datteren til alters i St. Georges kapell på Windsor slott lørdag formiddag.

Årsaken skal være at han skammer seg over et samarbeid med et knippe paparazzi-fotografer.

Men nå, bare en dag senere, har Thomas Markle ombestemt seg igjen, forteller han til TMZ.com.

Etter at datteren fikk høre om farens valg skal hun ha kontaktet ham, og nå ønsker Thomas likevel å dra til England for å følge Meghan opp kirkegulvet.

Saken fortsetter under bildet.

ANDRE KÅR: Meghan Markle kommer fra USA, og har en helt annen oppvekst enn sin utkårede. Her er hun fotografert som tenåring sammen med faren, Thomas Markle. Foto: Privat, NTB scanpix
ANDRE KÅR: Meghan Markle kommer fra USA, og har en helt annen oppvekst enn sin utkårede. Her er hun fotografert som tenåring sammen med faren, Thomas Markle. Foto: Privat, NTB scanpix Vis mer

Men, det er en hake ved det hele.

Sist uke ble nemlig amerikaneren rammet av et hjerteinfarkt, som gjorde at han måtte få akutt helsehjelp. Og nå forteller Thomas Markle at han er tilbake på sykehuset etter å ha fått sterke brystsmerter. Etter en rekke undersøkelser har legene funnet ut at hjertet hans er «alvorlig skadet» etter hjerteinfarktet.

Videre forteller Thomas at datteren kontaktet ham mandag, og fortalte at hun er glad i ham og bekymret for helsen hans.

Meghan bærer ikke nag til ham for avtalen han gjorde med paparazzi-byrået, som tok oppstilte bilder der han later som om han forbereder seg til bryllupet, sier Markle til TMZ.

Vil ikke gå glipp av historisk øyeblikk

Han legger til at han har tenkt nøye over hva som skjedde, og synes ikke paparazzi-bildene var et alvorlig overtramp, men at det likevel var «dumt gjort».

Hvis Thomas får klarsignal fra legen ønsker han altså nå å reise til England for å ta del i den store begivenheten.

- Jeg hater tanken på å gå glipp av et av historiens største øyeblikk, og å ikke få følge min datter ned kirkegulvet, forteller han til TMZ.

LES ALT OM PRINSEBRYLLUPET HER!

Når det kommer til om Markle tror dronning Elizabeth (92) er oppgitt over ham, svarer han følgende:

- Jeg tror ikke dronningen tenker på hva jeg driver med.

Saken fortsetter nedenfor.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Det var i helga at den britiske storavisen Mail on Sunday hevdet at Meghan Markles far hadde samarbeidet med paparazzifotografer etter at flere bilder av ham dukket opp i britiske medier.

Bilder av Thomas Markle sittende på kafé mens han surfer på internett og leser nyhetssaker om dattera og prins Harry, i tillegg til bilder av ham mens han leser boka «Images of Britain», ble deretter spredt på flere nettsteder.

Mandag gjestet Meghans halvsøster, Samantha Grant, det britiske talkshowet «Loose Women», der hun hevdet at det var hennes forslag å la faren bli avbildet i disse omstendighetene, ifølge People.

Ville gi folket et nytt inntrykk

Overfor TMZ erkjente Thomas Markle det hemmelige samarbeidet med fotografene, og fortalte at han angrer.

Han hevdet riktignok at samarbeidet ikke var motivert av penger, men at han rett og slett ville forevige noen bilder der han kunne være med å bestemme hvordan han ble framstilt.

Markle fortalte videre at han det siste året er blitt «forfulgt av paparazzier» som har tatt «svært uflatterende bilder» av ham. Det ønsket han derfor å gjøre noe med.

LES OGSÅ: Her bryter hun den omstridte regelen