GIR SIGNAL: Prins William forteller på dykkerspåråket at alt er OK. Foto: Stella Pictures
GIR SIGNAL: Prins William forteller på dykkerspåråket at alt er OK. Foto: Stella PicturesVis mer

- For George er bading smertefullt

Prins William innrømmer at han og Kate har utfordringer på hjemmebane, da han hoppet i bassenget for å instruere andres barn.

SEOGHØR.NO: Prins William følger i sin far prins Charles og sin bestefars prins Phillips fotspor når han nå tar over som president for den britiske dykkerklubben «Bsac».

Prins Charles har vært president i klubben i 40 år, og for å markere skiftet arrangerte klubben et dykk med barn i et utendørsanlegg like ved Covent Garden i London.

Hertuginne Kate var imidlertid hjemme og passet babyen, noe hun ofte gjør når William representerer alene.

Les flere saker under ROYAL

VÅTDRAKT: Prins William har bred erfaring fra tidligere dykking, blant annet til krigsskipet Mary Rose og i Arktis. Foto: Stella Pictures
VÅTDRAKT: Prins William har bred erfaring fra tidligere dykking, blant annet til krigsskipet Mary Rose og i Arktis. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet:Prins William hadde tydeligvis dykket før, for han tok raskt grep og instruerte barna som var til stede på en kyndig måte. Da William tjenestegjorde som helikopterpilot på Angsley var dykkesertifikat obligatorisk i tjenesten, og han har også dykket ned til det berømte vraket «Mary Rose».

Prins William avslørte også at han tror prins George en dag vil overta etter han og bli den fjerde kongelige presidenten i klubben.

- Jeg håper at min sønn George vil følge i våre fotspor. For tiden er badingen ganske smertefull, men jeg ser for meg at det blir bedre når han blir eldre. Kanskje han blir roligere om han får på seg maske og snorkel, sa William spøkefullt.

Bildene fra seansen viser også at prins William mister stadig mer av manken på hodet. En dag vil han nok se ut som sin far, prins Charles.

LES OGSÅ: Skal Märtha snakke meed døde?