- IKKE LYKKELIG: - Som ektemann er jeg vanskelig å ha med å gjøre, sier Ari Behn. Foto: Stella Pictures
- IKKE LYKKELIG: - Som ektemann er jeg vanskelig å ha med å gjøre, sier Ari Behn. Foto: Stella PicturesVis mer

- Før eller siden blir jeg sparket ut

Ari Behn er kronisk deprimert og mener han er en vanskelig ektemann.

SEHER.NO: Forfatteren Ari Behn (36) hevder i et intervju med månedsbladet Massiv at han ikke er en lykkelig person.

Til tross for at han selger mange bøker og har døtrene Maud Angelica (6), Leah Isadora (4) og Emma Talulah (11 mnd.) sammen med sin kone prinsesse Märtha Louise (38), hevder Ari at han kan være slitsom å ha med å gjøre.

- Før eller siden blir jeg sparket ut hjemmefra. Det er antakeligvis langt verre for de som oppholder seg sammen med meg å ha meg gående hjemme, sier Behn i intervjuet.

- Kona og jentene mine er de fineste i verden, men som ektemann er jeg vanskelig å ha med å gjøre. Dessverre. Jeg er forferdelig dårlig på praktiske ting og det irriterer vettet av alle. Også meg selv, sier han til bladet.

Til tross for gleden over døtrene, hevder Ari at han ofte har depresjoner.

- Jeg har tre fortryllende døtre, det hjelper i stor grad på humøret. Men generelt er jeg kronisk deprimert og det blir stadig verre, ser det ut til.

Behn avslører også at han føler seg  mer og mer ensom.

- Ukjente folk blir nervøse når de møter meg, tror de vet alt om personen Ari Behn og det gjør det vanskelig for begge parter å møtes. Men igjen, jeg liker å være ensom. Det gir meg en stor grad av uforpliktende frihet.

Ari - som også forteller at han liker å jobbe om morgenen før han tar dagens første drink halv to - er overbevist om at han vil dø alene.

- Jeg kommer til å dø uten selskap av noen, men uten å være ensom og bitter. Det er som om jeg aldri virkelig klarer å forbinde meg med noen, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:  - Tar dagens første drink halv to