For 22 år siden var hun en vanlig jente

Se de ukjente barnebildene av prins Williams kommende kone!

KATE SOM SEKSÅRING: Lite visste Kate Middleton at hun skulle bli Storbritannias framtidige dronning, da hun poserte på dette bildet som seksåring. Foto: Stella Pictures
KATE SOM SEKSÅRING: Lite visste Kate Middleton at hun skulle bli Storbritannias framtidige dronning, da hun poserte på dette bildet som seksåring. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se flere barndomsbilder av Kate Middleton nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Storbritannia har stått på hodet etter at prins William tirsdag kunngjorde at han har forlovet seg med sin kjæreste gjennom åtte år, Kate Middleton (28).

Prins William fortalte onsdag pressen at en av grunnene til at han hadde ventet så lenge med å fri, var at han ville være sikker på at Kate - som kommer fra en middelklassefamilie - var innstilt på forandringene det innebærer å gifte seg med en tronarving.

- Jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt. Frieriet kom som et sjokk på meg, sa Kate til pressen onsdag, men avslørte at hun likevel ikke nølte å takke ja til tilbudet.

Dermed må hun forberede seg på at hun - og eventuelle barn hun får med prins William - vil leve et langt mer offentlig liv enn hun selv gjorde da hun vokste opp i byen Bucklebury i Berkshire.

I motsetning til sin kommende ektemann levde Kate et normalt og anonymt liv sammen med foreldrene Carole og Michael og sine to søsken Philippa og James, før hun som 19-åring møtte drømmeprinsen.

Se flere barndomsbilder av Kate Middleton nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk Dianas forlovelsesring

NYFØDET: Her poserer Kates mor Carole med Kate femten dager etter at hun ble født i 1982. Foto: Stella Pictures
PÅ GRANDTANTES FANG: Kates grandtante Joyce Plummer viser fram sin lille prinsesse. Foto: Stella Pictures
KATE SOM SEKSÅRING: Lite visste Kate Middleton at hun skulle bli Storbritannias framtidige dronning, da hun poserte på dette bildet som seksåring. Foto: Stella Pictures
VELGER HUN BESTEMORS KJOLE?: Slik så Kate Middletons besteforeldre Dorothy Harrison og Ronald Goldsmith ut da de giftet seg 8. august 1953 i Parish Church of Holy Trinity i Southalll. Kanskje velger Kate samme kjole i sitt kongelige bryllup? Foto: Stella Pictures