- Følte meg verdiløs da jeg ikke ble invitert i bryllupet

Sarah Ferguson angrer bittert på alle skandalene, etter at hun ble strøket fra gjestelisten av prins William.

ANGRER BITTERT: Sarah Ferguson er svært åpenhjertig om skuffelsen hun følte etter å ha blitt vraket til årets største bryllup. Foto: All Over Press
ANGRER BITTERT: Sarah Ferguson er svært åpenhjertig om skuffelsen hun følte etter å ha blitt vraket til årets største bryllup. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sarah Ferguson (51), hertuginnen av York, snakker for første gang om skuffelsen over å ikke bli invitert til prins William og Kate Middletons bryllup 29. april.

- Jeg ble ikke invitert. Jeg gikk gjennom en fase der jeg følte meg totalt verdiløs og at det var helt riktig at de ikke inviterte meg. Hvorfor ville de det, hvorfor ville de invitere meg? Sa Fergie i et intervju med Oprah Winfrey.

Bakgrunnen for at Sarah Ferguson ikke ble invitert var blant annet skandalen der hun lovet det hun trodde var en indisk forretningsmann «full tilgang» til hennes eksmann, Prins Andrew for 4,5 millioner kroner. Det hele viste seg å imidlertid være en journalist som filmet det hele.

- Jeg følte at jeg hadde landsforvist meg selv på grunn av min oppførsel, på grunn av fortiden og alle feilene mine, sier Ferguson.


- Hvorfor har jeg gjort så mange feil? Spør den angrende Ferguson, uten å gi noe svar.

Bryllupet så hun på ferie i Thailand, men hun synes det var spesielt vanskelig å ikke være i der sammen med døtrene prinsesse Beatrice (22) og Eugenie (21).

- Jeg ønsket å være der for jentene mine. Å kle dem opp, og gå som en familie. Dessuten var det så hardt, for den siste bruden opp kirkegulvet var meg, sier hun om bryllupet med prins Andrew i Westminster Abbey i 1986. 

Sarah Ferguson får nå sitt eget realityprogram på Oprah Winfreys TV-netverk OWN. Serien skal hete «Finding Sarah».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer