Edward Blom om kronprinsesse Victoria:

- Følte meg sviktet

Uenig med kronprinsessens valg av ektemann.

GODT GIFT: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er gift på trettende året. Foto: PPE/SIPA/Shutterstock/NTB
GODT GIFT: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er gift på trettende året. Foto: PPE/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Mange svensker jublet for kronprinsesse Victoria (45) og prins Daniel (49), født Daniel Westling, under bryllupet i 2010.

Før Daniel ble introdusert for Sverige, hadde paret vært hemmelige kjærester i lang tid. Faktisk gikk det flere år før romansen ble offisiell.

En som derimot ikke slapp jubelen løs, var den svenske TV-profilen Edward Blom (52). Han mener på sin side at kronprinsessens kjærlighet til prins Daniel er et svik.

- Var rasende

Kjærlighetshistorien mellom Sveriges tronarving og ektemannen startet da Victoria begynte på treningssenteret Master Training i Stockholm, hvor kronprinsessen fikk innehaveren av gymmen, Daniel Westling, som sin personlige trener.

Varme følelser oppsto mellom situps ups og knebøy. Etter hvert ble de et par, og i 2010 ga de endelig hverandre sitt ja i Storkyrkan i Stockholm.

En som ikke er fornøyd med tronarvingens valg av ektemann, er Blom.

I en artikkel for Liberal Debatt med tittelen «Da følte jeg meg sviktet av kronprinsessen», går han hardt ut mot Victoria. Han håpet nemlig på at hun skulle gifte seg med en adelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer