Jack Brooksbank:

- Følte meg dårlig da jeg så bildene

Ble observert toppløs med prinsesse Eugenies ektemann.

FORKLARER SEG: Erica Pelosini, som ble avbildet toppløs med prinsesse Eugenies ektemann, bryter tausheten om bildene. Foto: Backgrid UK / NTB
FORKLARER SEG: Erica Pelosini, som ble avbildet toppløs med prinsesse Eugenies ektemann, bryter tausheten om bildene. Foto: Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar kom den hyggelige nyheten om at prinsesse Eugenie (31) og ektemannen Jack Brooksbank (35) hadde blitt foreldre for første gang, til lille August Philip Hawke.

Prinsessen og hennes utkårede har vært et par i elleve år, men giftet seg ikke før i oktober 2018. Den gang i et romantisk bryllup i Windsor castle.

Dermed var det flere som sperret opp øynene da det sist helg dukket opp nye bilder av Brooksbank på en yacht utenfor den italienske øya Capri - omringet av lettkledde kvinner. Ingen av kvinnene var kona.

Verken prinsessen eller ektemannen har foreløpig uttalt seg om de skandaløse bildene, men Eugenies mor, hertuginne Sarah Ferguson (61), var tidlig ute med å forsvare svigersønnen.

Nå bryter også en av kvinnene fra yachten tausheten.

TOPPLØS: I serien «Ex and the City» får vi bli med gjengen på fotoshoot. En av deltakerne lar klærne falle, og nå angrer hun. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Går aldri toppløs

Det var 1. august at Brooksbank ble observert under en båttur i forbindelse med en jobbtur med tequilamerket Casamigos, som han er ambassadør for.

VEKKET OPPSIKT: Jack Brooksbank ble fotografert med flere kvinner ute i båten. Det fikk reaksjoner. Foto: Backgrid UK/ NTB
VEKKET OPPSIKT: Jack Brooksbank ble fotografert med flere kvinner ute i båten. Det fikk reaksjoner. Foto: Backgrid UK/ NTB Vis mer

På den luksuriøse yachten befant også Casamigos globale direktør, Rachel Zalis, seg, samt Maria Buccellati og Erica Pelosini. Det er sistnevnte som nå forklarer hva som egentlig skal ha skjedd på båten.

TOPPLØS: Erica Pelosini, som ble avbildet toppløs, bryter nå tausheten om de skandaløse bildene. Foto: Backgrid UK/ NTB
TOPPLØS: Erica Pelosini, som ble avbildet toppløs, bryter nå tausheten om de skandaløse bildene. Foto: Backgrid UK/ NTB Vis mer

- Jeg går vanligvis aldri toppløs, men bikinien min var våt og jeg bestemte meg for å ta den av. Jeg vet at det ser feil ut for Jack og familien hans. Jeg følte meg veldig dårlig da jeg så bildene av ham omringet med tre kvinner, fordi kona hans ikke var der, sier hun i et intervju med Daily Mail.

Hun forklarer videre at det fikk folk til å trekke feil konklusjoner, noe hun anser som svært smertefullt.

- Jeg er veldig lei meg hvis jeg forårsaket forlegenhet for prinsesse Eugenie og Jack. Det var upassende av meg å være toppløs.

Angrer

Pelosini legger til at hun forstår at bildene kan bli misforstått, men insisterer på at det hele var platonisk. Hun forteller nemlig at prinsessens ektemann er en svært god venn av henne, og at de har kjent hverandre i flere år.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Han skal oså være god venn med de to andre kvinnene.

- Hadde jeg visst vi ble fotografert hadde jeg ikke vært toppløs, og jeg ville tatt på meg et bedre antrekk.

Pelosini forklarer avslutningsvis at Brooksbank skal ha tenkt på familien sin hele turen, blant annet ved å konstant snakke om den ferske sønnen.

- Fullstendig fabrikert

Bildene har som nevnt fått mye oppmerksomhet de seneste dagene.

«Lykke til med å forklare disse bildene til Eugenie, Jack!», skrev blant andre Daily Mail, som også publiserte en rekker bilder fra båtturen.

BIKINI: Elizabeth Hurley får kritikk for bikinibildene hun legger ut på Instagram. Kritikken går på hvem som står bak kameraet når bildene blir tatt. Vis mer

På et av bildene holder Brooksbank armen rundt modellen Maria Buccellati, mens den tidligere Glamour-redaktøren Rachel Zalis og den italienske modellen Erica Pelosini, som badet toppløs, også dukker opp på flere av bildene.

Skal vi tro Sarah Ferguson, Brooksbanks svigermor, skal det bare ha vært snakk om en misforståelse - som pressen har fabrikert.

- Tenk at de lager en slik historie, som selvfølgelig er fullstendig fabrikkert, når han jobber som ambassadør for Casamigos. Han gjorde jobben sin og det synes jeg er viktig å klargjøre for Jack sin skyld, sa hun til Hello magazine.

LES OGSÅ: Brøt kongelig tradisjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer