Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise:

- Folk blir så sinte på meg

Kjæresteparet snakker om fordommer mot forholdet deres og Ari Behns bortgang.

ÅPNER OPP: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett snakker ut om forholdet sitt i en ny episode av sistnevntes podkast. Foto: Daryl Henderson / NTB
ÅPNER OPP: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett snakker ut om forholdet sitt i en ny episode av sistnevntes podkast. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45), prinsesse Märtha Louises (49) kjæreste, har podkasten med navn «Ancient Wisdom Today».

Hver uke får han besøk i podkasten av ulike gjester. Denne uken er derimot spesiell, fordi det er Märtha Louise som er gjest. I podkast-episoden, som ble sluppet på mandag og varer i tre og en halv time, kommer paret inn på flere ulike temaer, blant dem forholdet deres.

Prinsessen uttaler i podkasten at hun synes det er morsomt at det er så mange som reagerer på at hun valgte Verrett som kjæreste.

Ser verden på en annen måte

Hun mener at vi lever i en verden hvor det er mange begrensninger, og at hun selv representerer et land, Norge.

- Folk blir så sinte på meg fordi jeg valgte noen de ikke kan relatere seg til, på grunn av hudfargen din. Du skal ikke ha den fargen når du er med meg. Det er normen, det er en begrensning folk har i hjernen, sier hun.

Videre trekker hun frem flere eksempler som at Verrett, ifølge enkelte, ikke er fra det rette landet, at han er spirituell og at han må være gal med tanke på alt det som kommer ut av munnen hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer