Føling i Wenches fjære

Teaterdronningen Wenche Foss inviterte kronprinsparet hjem til hytteparadiset sitt i Bamble.

KOS: I følge Wenche Foss, er hytteområdet hennes et lite Hawaii. Foto: All Over Press
KOS: I følge Wenche Foss, er hytteområdet hennes et lite Hawaii. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I likhet med Ari Behn (33), er også prinsesse Mette-Marit (32) glad i å føle i fjæra. I omtrent to uker har prinsessen og kronprins Haakon kost seg på selveste teaterdronningen Wenche Foss’ (88) idylliske feriested, skriver Se og Hør i bladet som kom i salg i dag.

- Jeg kommenterer aldri hvem mine gjester er, sier en ordknapp Fabian Stag (50) til Se og Hør. Wenches sønn er en høyt respektert forretningsadvokat, og det er han som har stilt eiendommen til disposisjon for kronprinsparet.

Prakteiendommen i Bamble ligger helt i enden av trange Fosningsfjorden i Bamble, og er godt skjermet for innsyn. Haakon og Mette-Marit har tilgang til egen strandlinje, badeplatting og flytebrygge.

- For mange år siden døpte jeg denne lille plattingen til mitt eget lille Hawaii, fortalte Wenche Foss Se og Hør for to år siden.

Se bilder fra det fantastiske feriestedet i Se og Hør som er i salg nå!HAAKON FEIRET BURSDAG MED ALLE BARNA - SE BILDEKARUSELL

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer