Hertuginne Meghan:

- Føler seg som et nytt menneske

Meghan skal ha slitt før hun, Harry og Archie dro til Canada. Nå begynner familien en nytt liv i L.A.

TRIVES: Hertuginne Meghan skal angivelig trives svært godt med sin nye tilværelse, langt borte fra Storbritannia. Foto: NTB scanpix
TRIVES: Hertuginne Meghan skal angivelig trives svært godt med sin nye tilværelse, langt borte fra Storbritannia. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om få dager er det endelig - prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) vil offisielt ikke lenger være fremtredende medlemmer av den britiske kongefamilien. Titlene «HKH», altså Hans/Hennes Kongelige Høyhet vil forsvinne, og apanasjen vil de heller ikke lenger motta.

Likevel har hertugparet allerede deltatt på sin siste offisielle opptreden før de for alvor trekker seg tilbake, da de tidligere i mars blant annet deltok på markeringen av Commonwealth Day i Westminster Abbey i London.

I skrivende stund er de i USA med sønnen Archie (10 mnd.). Den siste tiden har familien primært oppholdt seg i Canada, men torsdag kom nyheten om at de har flyttet til Los Angeles på permanent basis. Det meldte blant annet People.

Ville ikke gå ut

Meghan skal ha trivdes godt i Canada, da tilværelsen i England skal ha slitt på hertuginnens psykiske helse.

En kilde har nemlig uttalt til Us Weekly at hertuginne Meghan nå puster lettet ut og tar livet med ro på den andre siden av Atlanterhavet. Flyttingen skal nemlig ha påvirket henne positivt, og hun skal endelig ha klart å senke skuldrene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer