Prinsesse Madeleine:

- Føler seg ensom og isolert

Prinsesse Madeleine drar angivelig hjem til Sverige i sommer.

DRAR TIL SVERIGE: Prinsesse Madeleine (38) skal ha følt seg ensom og isolert i Florida, og vender angivelig hjem til Sverige i sommer. Foto: NTB Scanpix
DRAR TIL SVERIGE: Prinsesse Madeleine (38) skal ha følt seg ensom og isolert i Florida, og vender angivelig hjem til Sverige i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Madeleine av Sverige (38) og ektemannen Chris O'Neill (46), med barna Leonore (6), Nicolas (5) og Adrienne (2), har oppholdt seg i solfylte Florida i USA i snart to år.

Den siste tiden har Madde og familien hatt noen nedturer.

I februar skal prinsessen og Chris ha vært på flyttefot igjen, og flyttingen skal visstnok ha kommet som følge av et innbrudd i hjemmet deres. De flyttet for øvrig inn i en ny luksusvilla til 28 millioner norske kroner like ved der de bodde tidligere, ifølge Expressen.

- Har hjemlengsel

Som følge av coronapandemien fikk ikke prinsessefamilien deltatt under feiringen av Sveriges nasjonaldag. 38-åringen fikk heller ikke feiret kongens bursdag, ei heller kunne hun møte sin nye gudsønn - Alexis Thott. På toppen av det hele fikk ikke barna gått i barnehagen.

Nå avslører kilder til Svensk Damtidning at isoleringen i Florida skal ha begynt å tære på Madde. Dessuten befinner hun seg langt fra hjemlandet. Det amerikanske livet skal dermed ikke ha vært en dans på roser den siste perioden.

Prinsessen skal visstnok ha hatt hjemlengsel, og skal ha ringt hjem til venninnene sine i Stockholm. I liket med andre familier har ikke prinsessefamilien kunnet omgås andre folk slik de er vant til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer