Prinsesse Madeleine:

- Føler seg ensom og isolert

Prinsesse Madeleine drar angivelig hjem til Sverige i sommer.

DRAR TIL SVERIGE: Prinsesse Madeleine (38) skal ha følt seg ensom og isolert i Florida, og vender angivelig hjem til Sverige i sommer. Foto: NTB Scanpix
DRAR TIL SVERIGE: Prinsesse Madeleine (38) skal ha følt seg ensom og isolert i Florida, og vender angivelig hjem til Sverige i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Madeleine av Sverige (38) og ektemannen Chris O'Neill (46), med barna Leonore (6), Nicolas (5) og Adrienne (2), har oppholdt seg i solfylte Florida i USA i snart to år.

Den siste tiden har Madde og familien hatt noen nedturer.

I februar skal prinsessen og Chris ha vært på flyttefot igjen, og flyttingen skal visstnok ha kommet som følge av et innbrudd i hjemmet deres. De flyttet for øvrig inn i en ny luksusvilla til 28 millioner norske kroner like ved der de bodde tidligere, ifølge Expressen.

- Har hjemlengsel

Som følge av coronapandemien fikk ikke prinsessefamilien deltatt under feiringen av Sveriges nasjonaldag. 38-åringen fikk heller ikke feiret kongens bursdag, ei heller kunne hun møte sin nye gudsønn - Alexis Thott. På toppen av det hele fikk ikke barna gått i barnehagen.

Nå avslører kilder til Svensk Damtidning at isoleringen i Florida skal ha begynt å tære på Madde. Dessuten befinner hun seg langt fra hjemlandet. Det amerikanske livet skal dermed ikke ha vært en dans på roser den siste perioden.

I UTLANDET: Prinsesse Madeleine avbildet med datteren Adrienne på armen i Florida høsten 2018. Foto: Splash News/ NTB scanpix
I UTLANDET: Prinsesse Madeleine avbildet med datteren Adrienne på armen i Florida høsten 2018. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Prinsessen skal visstnok ha hatt hjemlengsel, og skal ha ringt hjem til venninnene sine i Stockholm. I liket med andre familier har ikke prinsessefamilien kunnet omgås andre folk slik de er vant til.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 09.12.2015 - JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Tilbringer sommeren på Solliden

Magasinet skriver videre at prinsessen, som er en svært sosial person, føler seg ensom og utenfor.

For å bøte med ensomheten skal hun ha bestemt seg for å tilbringe hele sommeren på den svenske kongefamiliens sommersted, Solliden. Madeleine må likevel overholde sosial distansering til foreldrene.

HJEM TIL SVERIGE: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har bodd i USA i to år. Nå kjenner Madeleine på et savn etter hjemlandet Sverige. Foto: NTB Scanpix
HJEM TIL SVERIGE: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har bodd i USA i to år. Nå kjenner Madeleine på et savn etter hjemlandet Sverige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prinsessen har tidligere fortalt at Sverige alltid kommer til å ha en spesiell plass i hjertet hennes, og at somrene på Öland er hellige.

Nå vender hun altså trolig hjem til Sverige for å treffe nære og kjære.

Deler flittig i sosiale medier

Til tross for at den siste tiden ikke har vært like lett, har Madeleine delt rikelig med harmoniske bilder av barna i sosiale medier.

Etter at hun og Chris tok med seg barna til USA. begynte hun å dele stadig flere bilder fra hverdagen.

View this post on Instagram

Vi önskar alla en fin nationaldag! 🇸🇪

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

- Jeg forstår at folk ønsker å se barna våre og se hvordan de utvikler seg, spesielt nå som vi ikke bor i Sverige. Så det er et bevisst valg jeg tar, men det er bilder jeg selv velger å legge ut, understreket 38-åringen i et intervju med «Barnens drottning» på TV8 i Sverige.

Hun var også tydelig på at det er viktig å tenke på hva man legger ut.

- Alle foreldre bør tenke både én og to ganger før de legger ut et bilde. Selv om det er et søtt sommerbilde der barna løper nakne i hagen, så skal man kanskje ikke legge ut slike bilder. For dessverre vet man ikke hvor de bildene havner, fastslo hun.

Det seneste bildet hun la ut på Instagram var av sønnen Nicolas på hans 5-årsdag tidligere i juni.

«Gratulerer så mye med dagen til denne godhjertede broren og den skjønneste sønnen. Vi elsker DEG!», skrev Madeleine til bildet.

LES OGSÅ: Ny sorg i det svenske kongehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer