Føder Madeleine på brorens bryllupsdag?

Den høygravide prinsessens mage truer med å stjele glansen fra Carl Philip og Sofia.

KAN FØDE FØR BRYLLUPET: Prinsesse Madeleine (t.h) har termin med sitt andre barn når som helst. Lørdag, én uke før bryllupet til prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, viste hun frem babymagen da familien markerte Sveriges nasjonaldag. Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix
KAN FØDE FØR BRYLLUPET: Prinsesse Madeleine (t.h) har termin med sitt andre barn når som helst. Lørdag, én uke før bryllupet til prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, viste hun frem babymagen da familien markerte Sveriges nasjonaldag. Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nesten seks måneder har gått siden det svenske hoffet annonserte at prinsesse Madeleine (32) venter sitt andre barn med Chris O'Neill (40).

Lørdag var den høygravide prinsessen, som ifølge Hello! Magazine har termin denne måneden, til stede da kongefamilien markerte Sveriges nasjonaldag på slottet i Stockholm.

Den vordende tobarnsmoren viste frem babymagen i den svenske folkedrakten sin, og hun virket opplagt og i godt humør. Ektemannen Chris hadde imidlertid ikke anledning til å delta på feiringen.

Prinsesse Madeleine poserte for fotografene med hendene samlet under den runde magen, og hun pratet spøkefullt med sin blivende svigerinne, Sofia Hellqvist (30).

Sofia, som gifter seg med prins Carl Philip (36) lørdag 13. juni, strålte sammen med sin kommende svigerfamilie. Som ugift var hun den eneste av kvinnene uten hodeplagg til folkedrakten sin, men etter helgens vielse kan hun pryde seg med tittelen prinsesse Sofia, hertuginne av Värmland.

Saken fortsetter nedenfor.

I GODT HUMØR: Prinsesse Madeline virket svært opplagt på nasjonaldagen, og så ut til å stjele noe av oppmerksomheten fra gifteklare Sofia Hellqvist og prins Carl Philip. Forhåpentligvis vil ikke fødselen hennes sette helgens bryllup i skyggen.  Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix
I GODT HUMØR: Prinsesse Madeline virket svært opplagt på nasjonaldagen, og så ut til å stjele noe av oppmerksomheten fra gifteklare Sofia Hellqvist og prins Carl Philip. Forhåpentligvis vil ikke fødselen hennes sette helgens bryllup i skyggen. Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix Vis mer

Kan føde når som helst

Nå kan det bli spennende å se om prinsesse Madeleine får delta i helgens store begivenhet. Den nært forestående fødselen kan nemlig spolere bryllupet for prinsessen, melder Hello! Magazine.

Prins Carl Philip og forloveden har måttet vente lenge med å gifte seg, og bryllupet deres er svært etterlengtet.

Forhåpentligvis vil ikke prinsesse Madeleines fødsel, som også gjør prinsesse Leonore (1) til storesøster, stjele all oppmerksomheten fra ekteskapsinngåelsen.

At det vordende ekteparet er stormforelsket, er det i hvert fall ingen tvil om. På nasjonaldagsfeiringen lørdag utvekslet de stadig ømme blikk, søte gester og strålende smil.

Saken fortsetter under bildene.

OPPSLUKT: En uke før bryllupet sitt, virket prins Carl Philip og Sofia Hellqvist mer forelsket enn noensinne, da de feiret nasjonaldagen med den svenske kongefamilien.  Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix
OPPSLUKT: En uke før bryllupet sitt, virket prins Carl Philip og Sofia Hellqvist mer forelsket enn noensinne, da de feiret nasjonaldagen med den svenske kongefamilien. Foto: Aftonbladet/ NTB Scanpix Vis mer

I et åpenhjertig intervju forrige uke, snakket dessuten turtelduene ut om hvordan de møttes og om følelsene de har for hverandre.

- Det jeg falt for var først og fremst at hun var så vakker. Øynene hennes... Men også at hun er en fantastisk person med føttene plantet på jorden, og en herlig væremåte (...) Jeg hadde kanskje ikke kjent kjærlighetens magi før jeg traff Sofia, uttalte Carl Philip - noe som fikk eksen, Emma Pernald, til å reagere.

LES OGSÅ: Tooji står frem som homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer