FØDER SNART: Danskenes prinsesse Marie er klar for å føde. Foto: Scanpix
FØDER SNART: Danskenes prinsesse Marie er klar for å føde. Foto: ScanpixVis mer

Føder hun allerede i påsken?

Det danske kongehus kan vente seg en baby tidligere enn forventet.

SEHER.NO: Danskenes prinsesse Marie (32) og hennes Joachim kan vente seg barn tidligere enn antatt. Det spekuleres nå i at prinsessen kan føde allerede før påsken er omme.

Det var forventet at familien skulle utvides i mai. Fødselen var antatt å bli 16. mai, men det kan nå virke som om babyen ikke har planer om å bli stort lenger i magen til Marie.

"32-åringens mage har nemlig vokst kraftig den siste tiden, og livet der inne vokser så det knaker", skriver Svenskdamtidning.se.

Nå har rikshospitalet fått beskjed om at de kan forberede seg på en tidligere fødsel.

Det samme har prinsessens mor Francoise Grassiot, som har reist fra Geneve til Danmark. På den måten kan hun være nærmere sin datter under fødselen.

Marie holdt nylig sin aller første offentlige tale på dansk, og høstet god kritikk med det. Om ikke lenge, finnes det nok et nytt dansk- og fransktalende medlem i den danske kongefamilien.

- Jeg synes Maries tale var både sjarmerende og imponerende. Hun talte tydelig og forståelig – og høstet da også stor applaus, sa Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Marie taler endelig på dansk