<strong>TAR OPPSTILLING:</strong> Flere politipatruljer er nå på plass utenfor fødeavdelingen på Karolinska Sjukhuset i Solna rett nord for Stockholm. De kontrollerer området rundt fødeavdelingen i påvente av at kronprinsesse Victoria skal komme til avdelingen for  Foto: SCANPIX
TAR OPPSTILLING: Flere politipatruljer er nå på plass utenfor fødeavdelingen på Karolinska Sjukhuset i Solna rett nord for Stockholm. De kontrollerer området rundt fødeavdelingen i påvente av at kronprinsesse Victoria skal komme til avdelingen for Foto: SCANPIX Vis mer

Fødeavdelingen beleiret av politi

Setter i gang spekulasjoner om at kronprinsesse Victoria snart skal føde.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I påvente av at kronprinsesse Victoria skal gå i fødsel, har nå flere politifolk tatt oppstilling ved fødeavdelingen på Karolinska institutt i Stockholm, melder Expressen og Aftonbladet søndag.

Politiet er på plass for raskt å kunne sperre av områdene som trengs, om det blir slik at Victoria skal føde der.

Ingen vet når Victoria har termin, men ifølge Expressen er dette et tegn på at det blir på Karolinska. Og spekulasjonene går nå selvsagt på om fødselen nå er like rundt hjørnet.


Allerede på fredag sperret politiet av en stor del av parkeringsplassen utenfor ortopedisk avdeling, som ligger like ved fødeavdelingen. Klokka 12 søndag ble vaktholdet trappet opp, og det er nå seks politimenn ved sjukehuset med sperringer.

- Men vi vet jo fortsatt ikke om det blir på dette sykehuset, sa en politimann til Expressen.

Ifølge avisene ser det nå ut på bilder av Victoria at det er like før hun skal føde. Og dronning Silvia skal ha sagt til musikeren Robert Wells, som var på audiens på slottet for noen dager siden at:

«Det er veldig nær. Det handler bare om noen dager.»

- Mye tyder på at fødselen er like om hjørnet nå  - og jeg vet at svenske journalister og fotografer allerede er i alarmberedskap. Seks politimenn utenfor fødeklinikken taler jo sitt tydelige språk, så vi får følge med, sier kongehusekspert Kjell Arne Totland til Seoghør.no.


- Dronning Silvia sa før helgen at det kun var spørsmål om dager - og Victoria selv røpet sist uke at kofferten sto ferdig pakket, sier Totland.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se og Hørs gave gikk verden rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer