Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Flyttet inn i sitt nye hjem

- Vi bor rett ved kanalen, det er veldig koselig.

NYTT HJEM: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia av Sverige har slått seg til ro i en stor villa på Djurgården i Stockholm. Her avbildet i anledning det norske kongeparets 80-årsfeiring tidligere i år. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
NYTT HJEM: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia av Sverige har slått seg til ro i en stor villa på Djurgården i Stockholm. Her avbildet i anledning det norske kongeparets 80-årsfeiring tidligere i år. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Prins Carl Philip (38) og prinsesse Sofia (33) flyttet nylig inn på Villa Solbacken som ligger på Djurgården, en øy i Stockholm.

Huset tilhørte kong Carl Gustavs onkel og gudfar, prins Bertil, som etterlot huset til Carl Philip i sitt testamente. Prins Bertils enke, prinsesse Lilian, bodde i villaen frem til sin død i 2013.

Saken fortsetter under bildet.

Familien på fire, som ønsket sitt nyeste familiemedlem Gabriel (tre måneder) velkommen sent i august i år, stortrives i den flotte villaen. Dette kom frem under et besøk på en skole i Hong Kong torsdag, der Carl Philip ble spurt av en av elevene hvor han og prinsessen bodde, melder Expressen.

- Nå har jeg, min kone og våre to barn flyttet inn på Djurgården. Vet du hvor Djurgården ligger? Vi bor rett ved kanalen, det er veldig koselig, svarte Carl Philip på spørsmålet fra den nysgjerrige eleven.

Saken fortsetter under bildet.

Under besøket ble prinsen også spurt om hva han liker å gjøre på fritiden.

- Jeg er glad i sport! Gå på ski, spille fotball eller hva som helst. Det får meg til å føle meg bra, svarte Carl Philip, og la til at grafisk design også er noe han interesserer seg stort for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer