<strong>FLYTTER TIL ENGLAND:</strong> Doria Ragland savner datteren, og flytter til England for å være nærmere henne. Foto: NTB Scanpix
FLYTTER TIL ENGLAND: Doria Ragland savner datteren, og flytter til England for å være nærmere henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghans mor:

Flytter til England for å være nærmere datteren

- Hun ble forelsket i England, og tror det er et sted også hun vil trives.

Publisert
Sist oppdatert

Da hertuginne Meghan (37) falt for britenes prins Harry (33), ga hun slipp på både skuespillerkarrieren og hjemlandet.

19. mai giftet duoen seg, og blant de 2640 navnene på gjestelisten, som inneholdt flere store verdenstjerner, var Doria Ragland (61), Meghans mor.

Doria var den eneste fra Meghans familie som var til stede under bryllupet, og hun satt fremst i kirken, til høyre for sin datter - og felte kjærlige tårer.

I tiden etter bryllupet skal det ha vært vanskelig for mor og datter å holde kontakten, men det ser ut til å endre seg nå, skal vi tro Express.

Det britiske nettstedet hevder nemlig at Meghans mor skal flytte til England, og ifølge kilder skal hun være overlykkelig over å bli hertugparets nye nabo.

<strong>PÅ FLUTTEFOT:</strong> Meghans mor bor for tiden i dette huset i Los Angeles. Nå flytter hun angivelig til England. Foto: NTB Scanpix
PÅ FLUTTEFOT: Meghans mor bor for tiden i dette huset i Los Angeles. Nå flytter hun angivelig til England. Foto: NTB Scanpix Vis mer

61-åringen blir snart å se i England, da hun angivelig tar med seg flyttelasset over dammen allerede neste måned.

Nettstedet skriver at Doria sa opp jobben sin som sosialarbeider allerede i mai, og at hun flytter fordi hun ønsker å være nærmere datteren.

- Forelsket i England

Hertuginnens mor har, i motsetning til andre familiemedlemmer, holdt en lav profil siden datteren giftet seg i mai.

<strong>I DATTERENS BRYLLUP:</strong> Doria var den eneste fra Meghans familie som var til stede under bryllupet i mai. Foto: NTB Scanpix
I DATTERENS BRYLLUP: Doria var den eneste fra Meghans familie som var til stede under bryllupet i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens Meghans far og halvsøster til stadighet har uttalt seg om både Meghan og kongefamilien, har Doria aldri snakket om bryllupet offentlig.

- Hun er lojal overfor Meghan, og vil aldri forråde henne slik resten av familien har gjort, forteller en kilde til britiske Express og legger til:

- Hun ble forelsket i England, og tror det er et sted også hun vil trives.

Ifølge kilden skal Doria ha kjent på savnet etter datteren allerede før bryllupet, og hun vil gjøre alt for å være nærmere henne, spesielt nå som Meghan skal starte sin egen familie.

FORELSKET: Prins Harry og Meghan Markles første intervju etter forlovelsen ble kjent. Video: NTB / Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer

Begeistret over dronningen

I etterkant av det storslagne bryllupet i mai, skal Doria ha synes at det var stor stas å møte datterens nye svigerfamilie.

Ifølge Us Weekly ble hun spesielt begeistret over dronning Elizabeth (92).

- Et av de største høydepunktene for Doria, etter øyeblikket der Meghan ga sitt «ja» til mannen hun elsker, var å møte dronningen, uttalte en kilde til nettstedet etter bryllupet.

Selv om møtet med dronningen hadde vært utrolig nervepirrende, skal hertuginne Meghan og prins Harry ha forberedt Doria godt før møtet.

Prins Harry skal blant annet ha fortalt flere historier om dronningen, hvordan hun er som bestemor og hvor mye hun betyr for ham.

Savner skuespillerlivet

Meghan vokste opp i Windsor Hills i Los Angeles, og har ifølge Express tidligere skrytt av hjemstedet i en rekke intervjuer.

Blant annet har hun uttalt at hun savner palmetrærne, varmen fra solen og sjøbrisen i Los Angeles.

Forrige måned kunne hertuginnen også avsløre at hun savnet å spille i serien «Suits», som hun ble skrevet ut av etter at hun ble forlovet med prins Harry.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

Det var under et offisielt Irland-besøk sammen med ektemannen at 37-åringen innrømmet at hun savnet å spille i den populære, amerianske serien.

Da den lokale innbyggeren Fiona Moore var så heldig og fikk møte hertuginnen, sa hun at hun var stor fan av ovennevnte serie.

- Jeg er en fan av «Suits», og jeg fortalte henne at jeg savner serien, og da svarte hun: «Det gjør jeg også», fortalte Moore til Daily Mail.

LES OGSÅ: Slik var den overdådige bursdagsfeiringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer