Flytter inn til Alex

De som trodde det var knute på tråden mellom prinsesse Alexandra og Martin Jørgensen, må tro om gjen.

SAMBOER: Alex har latt Martin flytte inn på ordentlig. Foto: AP/SCANPIX
SAMBOER: Alex har latt Martin flytte inn på ordentlig. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bor sammen!


Ryktene om at forholdet mellom prinsesse Alexandra og Martin Jørgensen er dødt, stemmer ikke. Faktisk blomstrer kjærligheten såpass at paret er i full gang med å innrede Alexandras villa på Svanemøllevej til et felles hjem.


For nylig ble det sett flyttekasser utenfor boligen hennes, og det satt fart på ryktene om et brudd. Men kassene var ikke et tegn på krise mellom de to. Tvert imot!


Ifølge Ekstrabladets opplysninger er forholdet så alvorlig at paret nå har bestemt seg for å bo sammen. Derfor var de nylig ute for å kjøpe møbler. I tillegg flyttet Martin inn med pikk og pakk.


Martin Jørgensen fungerer nå som en stefar for Alexandras to barn, Nikolai og Felix. For livet er blitt mer hektisk for Alexandra, nå som hun ikke lenger har tjenestemenn rundt seg. Men Jørgensen har selv en datter på 11 år, men henne har han vist liten interesse i.


Det ironiske i det hele er at Alexandras eks-mann, prins Joachim betaler hele gildet. Martin koser seg med Joachims eks-kone, leker med Joachims barn - og bor i et hus som Joachim har betalt. Snakk om å komme til dekket taffel...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer