Prinsesse Madeleine:

Flytter hjem

Vender tilbake til Sverige.

FLYTTER HJEM: Prinsesse Madeleine tar med seg familien og flytter tilbake til Sverige. Foto: Shutterstock/NTB
FLYTTER HJEM: Prinsesse Madeleine tar med seg familien og flytter tilbake til Sverige. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske kongehuset melder tirsdag på sine nettsider at prinsesse Madeleine (40) flytter til Sverige sammen med familien.

De skriver at prinsessen ønsker at familien skal være bosatt i Sverige, og at de flytter allerede i august.

Etter planen skal prinsesse Leonore (9) og prins Nicolas (7) begynne på skolen til høsten, mens prinsesse Adrienne (4) begynner på førskolen.

Frem til nå har familien bodd i USA, hjemlandet til ektemannen Chris O'Neill (48). De har vært bosatt i Florida siden 2018.

TYVERI: Madeleine fryktet for sine barn når tyver tok seg inn på soverommet hennes. Vis mer

Den gang forlot familie Sverige til fordel for en villa i Miami. Madeleine og familien har også tidligere vært bosatt i London.

I 2020 flyttet familien fra luksusvillaen i Miami som følge av et innbrudd.

- Prinsesse Madeleine og Chris har hatt et innbrudd, og Madeleine tør ikke lenger bo i huset, sa en kilde nær familien den gang.

Ifølge Expressen kostet familiens nye villa i overkant av tre millioner dollar, som tilsvarer rundt 31 millioner norske kroner.

I Florida har prinsessen og familien levd et tilsynelatende «normalt» liv. I oktober 2019 ble det nemlig kjent at Madeleines far, kong Carl Gustaf (76), hadde bestemt at hennes tre barn ikke lenger vil tilhøre kongehuset, og at de dermed fratas kongelige plikter og titler.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen går det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Det samme gjelder barna til Madeleines bror, prins Carl Philip (43), og barna deres står da mer fritt til å forme sin egen fremtid og gjøre som de vil.

Nå som prinsessefamilien vender tilbake til Sverige, kan man vente seg at barna blir oftere å se på offentlige arrangementer.

LES OGSÅ: Skjult hyllest vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer