FLYTTER HJEM: To måneder etter der brutte forlovelsen med prinsesse Madeleine har Jonas Bergstrøm endret andresse - hjem til mamma og pappa på Djursholm.  Foto: SCANPIX
FLYTTER HJEM: To måneder etter der brutte forlovelsen med prinsesse Madeleine har Jonas Bergstrøm endret andresse - hjem til mamma og pappa på Djursholm. Foto: SCANPIX Vis mer

Flytter hjem til mamma

To måneder etter der brutte forlovelsen med prinsesse Madeleine har Jonas endret adresse.

Publisert
SEHER.NO: To måneder etter der brutte forlovelsen med prinsesse Madeleine (27) har Jonas Bergstrøm (31) endret adresse - hjem til mamma.

24 april brøt Jonas og Madeleine sin forlovelse. Etter måneder med problemer, og norske Tora Bergs utroavsløringer, besluttet de å gå hvert til sitt,

Samme uke som bruddet flyttet Bergström ut fra parets felles leilighet på Hovstallet på Östenmalm i Stockholm. Madeleine ville absolutt ikke ha eksens saker liggende i sin leilighet, og for noen uker siden forsvant også de, skriver SvenskDam.

På tross av at han ikke har bodd i parets leilighet på lenge, så har Jonas stått oppført ved adressen på Hovstallet. Det vil si, frem til nå. Først flyttet han rundt blant ulike venner, og nå bor han hjemme hos mamma og pappa i Djursholm - hvor han har sin nye folkeregistrerte adresse.

Det har blitt hevdet at dette ikke er en langvarig løsning, men Jonas har registrert sin nåværende hjemmeadresse både i folkeregisteret og ved svenske Skatteverket.

Ifølge Skatteverket har han bodd hos sine foreldre siden 25 juni. Svensk Damtidning erfarer dog at Jonas har bodd hjemme i Djursholm betydelig lengre en som så.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Se, hun bærer fortsatt eksens gave
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer