Dronning Elizabeth:

Flyter over av avføring og urin

Dronning Elizabeth sliter med en lei utfordring på Balmoral Castle i Skottland.

STINKENDE PROBLEM: Britenes dronning Elizabeth og ektemannen prins Philip pleier å tilbringe sommeren på Balmoral Castle i Skottland. Den siste tiden har det imidlertid oppstått et lite hyggelig problem på den kongelige eiendommen. Her er ekteparet på Windsor Castle tidligere i juni. Foto: NTB Scanpix
STINKENDE PROBLEM: Britenes dronning Elizabeth og ektemannen prins Philip pleier å tilbringe sommeren på Balmoral Castle i Skottland. Den siste tiden har det imidlertid oppstått et lite hyggelig problem på den kongelige eiendommen. Her er ekteparet på Windsor Castle tidligere i juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske dronning Elizabeths (94) skotske landsted Balmoral har i mange år vært et yndet sommersted for den britiske kongefamilien. Slottet har vært i familiens eie siden 1800-tallet, og benyttes i dag primært som sommerresidens for dronningen og ektemannen prins Philip (99).

Slottet er i dronning Elizabeths private eie, og hun arvet det i sin tid av sin far, George VI, som gikk bort i 1952. Til tross for at slottet er en privat kongelig residens, er området rundt Balmoral et populært rekreasjonsområde for mange turgåere.

Den siste tiden har det imidlertid oppstått et noe pussig problem på den britiske monarkens sommereiendom: Folk gjør nemlig fra seg på bakken, skriver CNN.

Balmorals offentlige toaletter er stengt som følge av coronaviruset, noe som altså betyr at enkelte briter tyr til alternative løsninger når de skal gjøre sitt fornødne.

Våtservietter

Ansatte ved Balmoral klager på at det flyter over av avføring og våtservietter på den kongelige eiendommen, og har tatt til Twitter for å oppfordre folk til å ikke bruke dronningens hage som et utendørstoalett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer