Flyselskap punget ut til Kate og William

Det nygifte hertugparet måtte nemlig belage seg på en svært kjedelig flytur hjem fra USA.

FLAUT FLYSELSKAP: British Airways beklaget på det sterkeste da prins William og hertuginne Kate ble snytt for TV-underholdningen på sin 10-timers flytur hjem fra Los Angeles. Flyselskapet skal ha punget ut i form av tax free-gavekort som plaster på så Foto: All Over Press
FLAUT FLYSELSKAP: British Airways beklaget på det sterkeste da prins William og hertuginne Kate ble snytt for TV-underholdningen på sin 10-timers flytur hjem fra Los Angeles. Flyselskapet skal ha punget ut i form av tax free-gavekort som plaster på så Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nygifte prins William (29) og hans hertuginne Kate (29) avsluttet nylig sin første offisielle reise som ektepar. Turen gikk til både Canada og USA, og reisen var spekket med både spennende og festlige arrangementer. 

Men da hertugparet skulle fly hjem til Storbritannia fra Los Angeles søndag 10. juli, skortet det imidlertid på glamouren. De nygifte hadde valgt å fly kommersielt, med flyselskapet British Airways, for å spare inn noen tusen pund. Og prisen for å droppe privatfly? En ti timers flytur uten filmunderholdning!

- Dessverre var det noe feil med deler av flyets underholdningssystem, og dette kunne ikke bli reparert før flyet tok av fra Los Angeles, sier en talsperson for flyselskapet ifølge TheMirror.
 
Dermed forble TV-skjermene i British Airways-flyet sorte, og hertugparet ble snytt for filmer som Christian Bales «The Fighter», Johnny Depps «The Tourist» og den Elton John-produserte tegnefilmen «Gnomeo & Juliet».

Dette til tross for at de «rimelige» setene til Kate og William skal ha hatt en samlet prislapp på nesten 90.000 kroner. Dermed var det kanskje en mager trøst at Britsh Airways tilbød hertugparet, og de andre reisende, tax-free-gavekort verdt omtrent 1800 kroner som plaster på såret.

- Hele første klasse, inkludert hertugen og hertuginnen, virket litt irriterte, men de ble beroliget av British Airways' tilbud. Likevel, ti timer uten underholdning på flyet er litt tøft, sier en kilde til TheMirror. 

Ifølge andre passasjerer på flyet skal de kongeligfe nygifte likevel ha virket avslappede og rolige.
 
- De skiftet til mer behagelige klær og var svært vennlige mot sine medpassasjerer, sier en kilde ifølge TheMirror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte babyens kjønn på TV-show  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer