HADDE BURSDAG: Det var i 27-årsdagen til Sarahs datter, prinsesse Eugenies (til høyre) kjæreste Jack Brooksbank (i midten) at det gikk over styr. Foto: All Over Press
HADDE BURSDAG: Det var i 27-årsdagen til Sarahs datter, prinsesse Eugenies (til høyre) kjæreste Jack Brooksbank (i midten) at det gikk over styr. Foto: All Over Press Vis mer

Flau Fergie måtte si unnskyld

Hertuginne Sarah Ferguson gikk rundt til hvert eneste bord og beklaget personlig.

Publisert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Sarah Ferguson (52) følte seg tvunget til å si unnskyld til hver eneste restaurantgjest etter at en bursdagsfest endte i et fylleslag på hennes favorittrestaurant Osteria Dell 'Arancio i Chelsea.

Ferguson var gjest i selskapet som var stelt i stand for å feire 27-årsdagen til Jack Brooksbank – kjæresten til hennes datter prinsesse Eugenie (22).

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!
 
Ifølge den engelske avisa Daily Mail klaget flere av restaurantgjestene på oppførselen til deltagerne i bursdagsselskapet. Etter å ha drukket seg sanseløst fulle på champagne og vin veltet gjestene stoler, bråkte og oppførte seg generelt dårlig.
 
Sarah Ferguson er kjent for å være glad i å ta den helt ut på fest, og skyldte blant annet på alkohol etter at hun i 2010 ble tatt i å forsøke å selge tilgang til sin eks-mann, prins Andrew, for 4,5 millioner kroner. Hendelsen gjorde at hun falt i unåde hun hos den britiske kongefamilien da og har avstedkommet flere pinlige medieoppslag de siste to årene.

Fergie nøyde skal ha nøyd seg med et par glass hvitvin under Jack Brooksbanks bursdagsfeiring.
 
- Flere i følget var veldig fulle. Sarah tok ansvar og ordnet opp, sier hertuginnens talsmann James Henderson til avisa Sunday Mirror.

 
I etterkant får 52-åringen mye skryt for at hun beklaget bursdagsdeltagernes oppførsel. Sarah - som for øyeblikket trues med 22 års fengsel i Tyrkia - gikk rundt til hvert eneste bord og beklaget personlig til alle restaurantgjestene – og de ansatte som var på jobb.

- Sarah oppførte seg veldig bra. Hun er veldig populær og mine ansette er veldig glad i henne, hun er så høflig, sier eieren av Osteria Dell 'Arancio, Tommy Graziani, til Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sa unnskyld for utroskapen på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer