Prinsesse Märtha Louise:

- Finnes mange meninger om meg

Åpner opp om pågangen i nytt intervju med Aftonbladet.

INTERVJU: Prinsesse Märtha Louise sier til Aftonbladet at hun er godt vant med at folk vil vite ting om livet hennes - også om kjærlighetslivet. Her avbildet med kjæresten, Durek Verrett, kort tid etter at forholdet deres ble kjent. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
INTERVJU: Prinsesse Märtha Louise sier til Aftonbladet at hun er godt vant med at folk vil vite ting om livet hennes - også om kjærlighetslivet. Her avbildet med kjæresten, Durek Verrett, kort tid etter at forholdet deres ble kjent. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

Prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten, den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (45), har fått svært mye oppmerksomhet etter at forholdet deres ble kjent i mai i fjor.

Presse verden over skrev om forholdet, og det siste året har duoen stått for en rekke overskrifter både her til lands og i utlandet. Nå snakker prinsessen om den store pågangen.

Det er i et intervju med avisen Aftonbladet, gjengitt av Svensk Dam, at Märtha Louise forteller at hun er vant til å leve et liv i offentligheten.

- Det er noe jeg har stått i hele livet. Som barn klarte jeg ikke å takle det i det hele tatt. Men jeg har blitt tryggere med alderen. Etter et langt liv i offentligheten er jeg ikke overrasket over at folk vil vite ting om meg, og jeg har merkelig nok blitt vant til det, sier hun til avisen.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

- Jeg følger min vei

Også før hun innledet et forhold til amerikanske Verrett, sto prinsessen i sentrum av flere presseoppslag - blant annet grunnet hennes «evner».

48-åringen hevder nemlig at hun kan kommunisere med både dyr og engler, og drev i mange år selskapet Soulspring, kjent som «Engleskolen».

I 2018 la Märtha Louise og Elisabeth Nordeng (51) ned Soulspring, og siden den gang har 48-åringen blant annet reist rundt med et selvrealiseringsforedrag med Verrett.

Overfor Aftonbladet gjør Märtha Louise det klart at hun ikke kommer til å forandre seg for å blidgjøre folk.

- Det finnes mildt sagt mange meninger om meg, men jeg følger min vei. Enkelte synes jeg er kontroversiell, men jeg forstår ikke hvorfor alle streber etter å være normale. Vi har alle noe i oss som er litt rart. Tenk for et fint sted verden ville vært hvis alle hadde fått lov til å være litt sprøere, sier prinsessen.

FOREDRAG: Märtha Louise og Durek Verrett avbildet under foredraget sitt i Stavanger i fjor. Foto: NTB Scanpix
FOREDRAG: Märtha Louise og Durek Verrett avbildet under foredraget sitt i Stavanger i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Gikk inn i sjokk

Det var på Instagram at Märtha Louise og kjæresten offentliggjorde forholdet sitt for et snaut år siden.

Et par måneder etter kunne prinsessen fortelle til bladet Tara at det var godt å få bestemme over sitt eget liv og avsløringer da de valgte å gå ut med nyheten i sosiale medier.

- Vi kunne velge når, med hvilke ord og hvordan forholdet vårt skulle offentliggjøres. For meg er det en kjempeforskjell i forhold til hvordan det var før. Det er det fine med sosiale medier. Jeg kan bestemme, sa hun, og la til at hun tidligere følte seg invadert - og mistet kraften sin, noe som dermed førte til at hun «mistet kontrollen over sitt eget liv».

- Det var ingenting som var privat.

- AVTRYKK I VAGINA: Durek Verrett, også kjent som prinsesse Märtha Louises kjæreste og selvutnevnt sjaman, uttalte seg om kvinners vagina og sexpartnere til det irske nettstedet Xposé. Det likte ikke kjendislegen Wasim Zahid. Video: Wasim Zahid. Klipp: Marie Røssland Vis mer

Tidligere i år kunne Verrett på sin side fortelle at all oppmerksomheten rundt kunngjøringen av forholdet deres kom som et sjokk på ham. I en episode av podkasten «The Life Stylist» uttalte han følgende i januar:

- Da vi kunngjorde forholdet vårt globalt, gikk jeg inn i sjokk. Jeg gråt til kjæresten min, lå i senga og skalv. Uansett hvor jeg gikk ut av døra var det et kamera i fjeset mitt.

Han fortalte også at han har blitt opplært på norsk kultur, og erkjente at han har gjort noen feil på veien.

- Det er som et krasjkurs. Jeg gjør mye feil, jeg skal være ærlig om det. Jeg har gjort noen alvorlige feil, jeg har brakt skam over henne, kongefamilien og barna hennes, og jeg må ta ansvar for de tingene jeg har gjort, sa han den gang, og la til:

- Jeg er ikke perfekt, og jeg hevder heller ikke at jeg er det.

LES OGSÅ: - Det er nok mer intenst nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer