- Fikset på tennene før bryllupet

Britisk avis hevder dette smilet ikke er hundre prosent naturlig.

FIKSET PÅ TENNENE?: Ifølge Daily Mail er det svært tydelig at Kate Middleton hadde fått fikset på tennene sine før forlovelsesbildene av hun og prins William ble tatt i november.  Foto: Black Sheep/XPS
FIKSET PÅ TENNENE?: Ifølge Daily Mail er det svært tydelig at Kate Middleton hadde fått fikset på tennene sine før forlovelsesbildene av hun og prins William ble tatt i november. Foto: Black Sheep/XPS Vis mer
SEHER.NO:  Prins Williams (28) forlovede, Kate Middleton (28), har opplevd å få et enda større fokus på seg og sin person etter at paret offentliggjorde sin forlovelse i november.

28 år gamle Middleton, som ble avslørt som prinsens kjæreste i 2004, har blitt gransket fra topp til tå av britisk presse de siste månedene, og alt fra klesstil til oppførsel, hår og utseende har blitt omtalt.

Nå er det den fremtidige prinsessens tenner som får gjennomgå.

Ifølge Daily Mail er det nemlig svært tydelig at Kate har fått «fikset på» tennene sine i forkant av bryllupet.
 
Da paret kunngjorde forlovelsen i høst, lyste brunettens blendende hvite smil opp på bildene. Og den britiske avisen hevder det er lett å se at 28-åringen har fått hjelp til å få tennene så rette, hvite og skinnende.
 
Middleton skal angivelig ha besøkt den fransk-fødte kjevespesialisten og tannreguleringseksperten Dr. Didier Fillion ved The ­London Lingual Orthodontic Clinic for å få tannbleking rett før forlovelsesbildene ble tatt.

Hun skal også ha fått en ny type behandling som sikret at tennene så perfekte ut på bildene.

Kates første besøk hos Dr. Fillion, som også har kontorerer i Paris og Genéve, skal ha vært for om lag ett år siden, og timen hos den anerkjente tannspesialisten skal ha ligget på rundt 1000 kroner.

Fillion er spesialist på å sette på regulering bak tennene, slik at det er usynlig. For to år siden begynte han også å bruke en form for 3D-teknologi, som han selv har utviklet i et laboratorie i Sør-Korea.

Ifølge Daily Mail er han den eneste i verden som benytter denne metoden, som er mer presis og kutter ned på tiden man trenger å bruke reguleringen.

Kate skal ha benyttet seg av regulering da hun var barn, men et lite mellomrom mellom fortennene skal ha vært synlig inntil nylig.

I tillegg til reguleringen ser det ut til at Kate har gjennomgått en omfattende tannbleking, som har gitt henne et ekte Hollywood-smil.

Dr. Fillion, som også har rettet på tennene til stjerner som Sadie Frost og Kelly Brook, nekter å kommentere sine klienter, men snakker gjerne om den revolusjonerende behandlingen han tilbyr.

- Den nye digitale teknikken jeg har utviklet er mer presis og, sett ut fra hva som må bli gjort, kan kutte behandlingen med inntil tre-fire måneder, sier han til Daily Mail.
 
Prisen på behandlingen ligger på mellom 55.000 og 84.000 kroner for regulering oppe og nede, mens det koster mellom 28.000 og 55.000 for kun å behandle tennene oppe.

Behandlingen kan ta alt fra seks måneder til to år, og i Kates tilfelle ser det ut til å ha blitt gjennomført i perfekt tid til forlovelsen og bryllupet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Får kraftige advarsler før bryllupet