Fiklet med mobilen på kongelig gudstjeneste

Slikt gjør man vel ikke, Carl Gustaf?

<strong>MED MOBILEN:</strong> Men under festgudstjenesten søndag, klarte ikke svenskekongen å holde seg unna mobiltelefonen, noe fotografene fikk med seg. Foto: Stella Pictures
MED MOBILEN: Men under festgudstjenesten søndag, klarte ikke svenskekongen å holde seg unna mobiltelefonen, noe fotografene fikk med seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mange av de kongelige fra rundt omkring i Europa er akkurat nå samlet i København, for å feire at dronning Margrethe har sittet ved tronen i 40 år.

Blant gjestene på plass i Danmark er kronprinsesse Mette-Marit (38) og kronprins Haakon (38). Det er også Sveriges kongepar, Silvia og Carl Gustaf.

Svenskekongen har den siste tiden fått hard medfart i pressen etter en rekke skandaler, og selv under festgudstjenesten som ble arrangert søndag ettermiddag, klarte han ikke å holde seg unna oppmerksomhetens lys.

Carl Gustaf klarte nemlig ikke å følge med på det som skjedde foran i kirken, og ble fotografert mens han fiklet med sin egen mobiltelefon.

Før gudstjenesten hadde tusenvis av mennesker møtt fram for å hylle dronningen, som sammen med sin familie kom ut på balkongen.

Både barnebarn og deres foreldre, i tillegg til dronningens søstre var tilstede på balkongen og vinket til folket. Til og med høygravide prinsesse Marie (35), som hadde avstått fra programmet, viste seg fram.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: På lunsj i Marys designleilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer