Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Fikk varm velkomst av Märtha Louise

Prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, Durek Verrett, er i Norge for første gang etter at de avslørte kjærestenyheten.

I NORGE: Prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, Durek Verrett, er i Norge for første gang etter at de avslørte kjærestenyheten. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld kunne prinsesse Märtha Louises (47) nye kjæreste Durek Verrett (44) avsløre at han skulle komme til Norge i dag, tirsdag.

Nå har han landet på Gardermoen.

Hemmelighetsfull

Verrett er svært hemmelighetsfull om oppholdet i Norge, men avslører overfor den oppmøtte pressen at han skal feire 17. mai sammen med prinsessen.

I NORGE: Kjæresten til Märtha Louise, Durek Verrett har landet på Gardermoen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
I NORGE: Kjæresten til Märtha Louise, Durek Verrett har landet på Gardermoen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Vi skal være i Oslo, sier han.

På spørsmål om han har møtt kong Harald (82) og dronning Sonja (81), svarer han:

- Ikke foreløpig, men jeg ser fram til det.

Verrett ønsker ikke å fortelle om han er på vei for å møte kongeparet nå.

STORT OPPMØTE: Store deler av pressenorge ville ha en bit av Durek Verrett da han landet på Gardermoen i dag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
STORT OPPMØTE: Store deler av pressenorge ville ha en bit av Durek Verrett da han landet på Gardermoen i dag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Hva tenker du om kritikken dere har fått?

- Jeg tror at når folk ikke skjønner noe, så er kritikk helt normalt. Når vi får kritikk så er det fordi folk ikke forstår eller frykter noe, men når de begynner å forstå, så forsvinner frykten, svarer han.

I NORGE: Tirsdag ettermiddag landet prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett i Oslo. Prinsessen sto klar utenfor Gardermoen for å ta imot den nye kjæresten. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
I NORGE: Tirsdag ettermiddag landet prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett i Oslo. Prinsessen sto klar utenfor Gardermoen for å ta imot den nye kjæresten. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
GOD KLEM: Durek Verrett fikk en varm velkomst av kjæresten, prinsesse Märtha Louise. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GOD KLEM: Durek Verrett fikk en varm velkomst av kjæresten, prinsesse Märtha Louise. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
HJELPER TIL: Prinsesse Märtha Louise hentet kjæresten, Durek Verrett på flyplassen, tirsdag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
HJELPER TIL: Prinsesse Märtha Louise hentet kjæresten, Durek Verrett på flyplassen, tirsdag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Tror du at du vil klare å overbevise noen folk på denne turneen?

- Jeg er ikke her for å overbevise noen. Jeg er her for å spre kjærlighet, sier Verrett videre.

44-åringen bor og jobber til vanlig i Los Angeles, og har den siste tiden jobbet sammen med prinsessen med et foredrag med fokus på selvrealisering, et foredrag de skal holde i Norge og Danmark i mai.

- Jeg flyr hit med niesene mine, og jeg gleder meg til at de skal få se kulturarven vår. Märthas foreldre elsker meg, og jeg elsker dem. De er gode sjeler, sa han i en direktesending på sin Instagram-profil i går.

Se og Hør oppdaterer saken.

Avslørte romansen

Allerede i februar skrev Se og Hør om prinsessens nye «sjelevenn», men det var altså ikke før søndag at paret bekreftet at de er i et forhold.

- Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Sjaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så mange. Han har fått meg til å innse at betingelsesløs kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten, skev Märtha til et bilde av de to, og fortsatte:

- Han omfavner hele meg uten spørsmål eller frykt. Han får meg til å le mer enn noen andre og har den dypeste visdom å dele. Jeg føler meg så glad og velsignet for at han er kjæresten min.

Videre takket hun Durek for å inkludere henne inn i familien sin, og skrev at hun elsker ham fra denne evigheten til den neste.

- Og til de av dere som føler behov for å kritisere: Ro dere ned. Det er ikke opp til deg å velge for meg eller dømme meg.

NEKTES INTERVJU: Märtha Louise sin nye kjæreste Durek Verrett hadde takket ja til å stille til intervju. Men så sendte han denne lydmeldingen. Vis mer

- Sjaman Durek er bare en mann jeg elsker å tilbringe tiden med, og som utfyller meg. (...) Alt jeg vet i øyeblikket er at vi elsker hverandre, og jeg er superglad, la hun til.

Også Durek delte bilder av de to på sin Instagram-profil.

- Jeg elsker deg, og er så lykkelig over å ha funnet deg, kommenterte prinsessen under kjærestens innlegg.

Avlyste intervju

Se og Hør har vært i kontakt med Verrett, som for tiden befinner seg i USA, mandag morgen, for å få til intervju. Dette var sjamanen i utgangspunktet svært positiv til, ved å gi uttrykk for at han «bare måtte få noen timer på øyet først».

Kort tid etterpå kom imidlertid denne kontrabeskjeden, i en talemelding:

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

«Jeg har akkurat snakket med slottet. De fortalte meg at jeg ikke fikk gjøre intervjuer, ta del i videoer eller stille opp for noe som helst, så jeg må dessverre si nei for denne gang. Beklager så mye».

Hva som har skjedd på kammerset, eller hvorvidt kongehuset ble tatt på sengen av Märthas avsløring, kan en bare spekulere i. Kongehuset avviste imidlertid denne påstanden:

- Jeg er ikke kjent med at Durek Verrett har vært i kontakt med noen her ved Det Kongelige Hoff, het det i beskjeden fra kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff, Guri Ofstad Varpe.

På sin egen hjemmeside beskrives Durek som en «bru», mellom det spirituelle og fysiske, og det skrives at han bruker gammel åndelig visdom kombinert med tiår med dedikert studie og praksis for å bidra til å bringe suksess, lykke og helbredelse inn i folks liv.

LES OGSÅ: Slik gratulerer de Märtha og kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer