PÅ AFRIKATUR: Märtha Louise er for tiden i Afrika sammen med Engleskolen-kollega Elisabeth Nordeng og flere elever. Her er de fotografert ved en tidligere anledning. Foto: Se og Hør
PÅ AFRIKATUR: Märtha Louise er for tiden i Afrika sammen med Engleskolen-kollega Elisabeth Nordeng og flere elever. Her er de fotografert ved en tidligere anledning. Foto: Se og Hør Vis mer

Fikk uventet selskap på Afrika-«selfie»

Den norske prinsessen fikk en helt spesiell beundrer da hun skulle ta bilde.

Publisert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (42) er for tiden i Sør-Afrika med Engleskolen.

Mandag reiste en gruppe Engleskole-elever til Port Elizabeth i Sør-Afrika. Og mandag kveld kunne prinsessen fornøyd  melde på Engleskolens hjemmeside: «Endelig landet etter en lang flyreise til Sør Afrika. Vi gleder oss sånn til å holde en ukes kurs og kontakte Afrikas hjerte.»

Men det er ikke bare lærevillige elever som har fattet interesse for den norske prinsessen i Sør-Afrika.

Onsdag fikk de norske «englene» nærkontakt med ville dyr for første gang. Og Märtha og hennes venninne Elisabeth Nordeng la ut følgende melding på Engleskolens Facebook-side:

MØTTE NESEHORN: Prinsesse Märtha Louise og hennes kollega Elisabeth Nordeng delte dette bildet med et nesehorn i bakgrunnen på Engleskolens Facebookside. Foto: Facebook
MØTTE NESEHORN: Prinsesse Märtha Louise og hennes kollega Elisabeth Nordeng delte dette bildet med et nesehorn i bakgrunnen på Engleskolens Facebookside. Foto: Facebook Vis mer

«Vår første selfie med neshorn. Hva synes du?»

Som Se og Hør kunne fortelle allerede i februar,  reklamerer prinsesse Märtha Louise med et variert program under Engleskolens tur til Sør-Afrika.

«Her vil det bli mulighet for å gå i dybden, komme i kontakt med jorden og deg selv i møte med vakker natur. Afrika blir sett på som menneskenes opphav, og man kjenner den sterke tilknytningen til jorden og hvordan hjertet og kroppen kan vibrere i samklang i kontakt med den storslåtte og sterke naturen.»

«Man kan virkelig kjenne hvordan bakken vibrerer av kraft. En helt spesiell opplevelse», skrev Märtha og makkeren Elisabeth Nordeng på sin hjemmeside.

LES OGSÅ: Kongelig ping-pong show på stranda.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer