Meghan Markle:

Fikk trøbbel under sin første offisielle tale

Det gikk ikke helt som planlagt da Meghan Markle for første gang skulle tale på et offisielt oppdrag.

OVER STOKK OG STEIN: Det skulle gå alt annet enn knirkefritt da Megnan Markle var med på et offisielt arrangement. Video: AP Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er bare litt over en måned siden skuespiller Meghan Markle (36) og prins Harry (35) forlovet seg.

«Suits»-stjerna har allerede måtte venne seg til å følge en rekke nye retningslinjer, noe som ikke alltid går helt knirkefritt for den kommende hertuginnen.

Da Markle torsdag kveld holdt sin første tale på et offisielt oppdrag sammen med forloveden, gikk det ikke helt som det skulle.

  • Se video øverst i saken!
FANT IKKE TALEN SIN Det ble pinlig stemning i salen da Meghan Markle og Neil Heritag skulle dele ut pris. Foto: NTB scanpix
FANT IKKE TALEN SIN Det ble pinlig stemning i salen da Meghan Markle og Neil Heritag skulle dele ut pris. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det skjedde under London's Endeavour Fund Awards, som er en prisutdeling som hedrer sårede og syke soldater som har deltatt i bemerkelsesverdige utfordringer, blant annet innen sport, det siste året.

Pinlig stillhet

Meghan Markle delte ut pris til marineveteran, Daniel Claricoates, sammen med en annen prisvinner, Neil Heritag.

- Jeg er virkelig privilegert over å være her, sa hun selvsikkert fra talerstolen.

Da 36-åringen ga ordet videre til Heritag, ble det fort pinlig stemning i salen.

Han slet nemlig med å finne riktige papirer til kveldens tale, noe som fikk fram latter i salen.

I starten virker Markle ganske ukomfortabel med situasjonen, og prøver sitt beste for å hjelpe til med å finne fram riktige papirer.

Etter et helt minutt med pinlig stillhet, snur hun seg mot publikum og fniser.

GIFTERMÅL: Prins Harry og Meghan Markle i intervju om bryllupet som skal finne sted til våren. Video: NTB / Scanpix Vis mer

Får skryt

Flere nettsteder, deriblant Huffington Post, mener imidlertid at Meghan Markle klarte seg utmerket til tross for det pinlige øyeblikket.

- Hun holdt seg veldig rolig og smilte hele tiden, skriver nettstedet.

Også på Twitter har hendelsen blitt hyppig nevnt.

«Hun klarte seg veldig bra», skriver en.

«Dette var et artig glipp. Glad for at hun taklet det så bra», skriver en annen.

«Hun er skjønn! Hun håndterte det med et smil. Hvordan man håndterer feil, er virkelig det som betyr noe. Dette kan mange lære av», skriver en tredje person på nettsamfunnet.

Sammenlignet med Diana

Den amerikanske skuespilleren har imidlertid brutt flere retningslinjer etter at hun ble forlovet med den britiske prinsen.

Kongefamilien følger nemlig en streng protokoll, noe Markle blant annet har brutt ved å skrive autografer. Hun har også brutt retningslinjene da hun viste seg offentlig med håret satt opp i en uformell hårtopp, ifølge People.

Også under torsdagens prisutdeling gikk Meghan Markle litt sin egen vei.

Det var nemlig streng kleskode under arrangementet, skriver Inqusitr.

Mens reglene sier at kvinnelig kongelige helst skal ha på seg kjole under offisielle oppdrag som foregår på kveldstid, var Markle ikledd en dressbukse og blazer fra designer Alexander McQueen.

Mens flere kritiserer klesvalget hennes på Twitter, trekker andre referanser til avdøde prinsesse Diana, som også var kjent for sin særegne stil.

LES OGSÅ: ​- Han giftet seg med Meghan Markle på 12 minutter​​

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer