TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN: Mette-Marit har tatt fatt på sitt andre studieår ved Handelshøgskolen BI i Oslo. Foto: Scanpix
TILBAKE PÅ SKOLEBENKEN: Mette-Marit har tatt fatt på sitt andre studieår ved Handelshøgskolen BI i Oslo. Foto: ScanpixVis mer

- Fikk tilbud om eget lunsjrom

Men Kronprinsessen vil ikke ha særbehandling på BI...

SEHER.NO: Mandag den 19.oktober startet kronprinsesse Mette-Marit (36) på sin siste del av mastergraden sin ved Handelshøgskolen BI i Oslo.

Kronprinsessen begynte med det på sitt andre studieår av "Master of Management", og dette året tar hun fatt på "Consulting", et fag som skal utvikle deltagernes evner til å opptre som profesjonelle rådgivere, skriver studentavisen ved BI, Inside.

Rektor ved skolen, Tom Colbjørnsen, avviser alle rykter om at Kronprinsessen får en annerledes behandling fra ledelsen enn andre studenter ved skolen, men innrømmer at Mette-Marit har fått tilbud om et eget lunsjrom.

- Hun har fått tilbud om et eget rom å spise lunsj og slikt i, men det takket hun høflig nei til, forteller Colbjørnsen til Inside.

Kronprinsessen spiser i kantinen sammen med de andre studentene, noe som er helt uproblematisk, ifølge rektoren.

I fjor studerte Mette-Marit "Ledelse, makt og mening" på BI.

Tidligere har Kronprinsessen avlagt eksamener i utviklingsstudier ved London School of Oriental and African studies, livssyn og etikk ved Universitet i Oslo og kjemi og IKT ved Universitetet i Agder.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1).

LES OGSÅ: - Mette-Marit tar en Diana