Fikk støtte av sin norske familie

- Som de gode vennene de er, stilte de opp da Madeleine trengte det.

VISTE SEG: Onsdag kveld viste svenske prinsesse Madeleine seg for første gang i offisiell sammenheng siden bruddet med Jonas Bergström. Foto: Stella Pictures
VISTE SEG: Onsdag kveld viste svenske prinsesse Madeleine seg for første gang i offisiell sammenheng siden bruddet med Jonas Bergström. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Sveriges prinsesse Madeleine (27) har hatt en svært tøff tid etter at det i april ble kjent at hennes forlovede Jonas Bergström (31) hadde vært utro med norske Tora Uppstrøm Berg.

Etter at forlovelsen ble brutt, har en såret Madeleine tilbragt mye tid i USA, hvor hun har forsøkt å unngå alt som har med Jonas Bergström å gjøre.
 
Tirsdag kveld var imidlertid den svenske prinsessen tilbake i Sverige. Og onsdag viste hun seg for første gang i offisiell sammenheng siden bruddet, da hun deltok på den første av flere bryllupsmiddager i forbindelse med kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings feiring.

Madde så svært flott ut i det hun steg ombord i skipet Götheborg sammen med kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, Daniel Westling og prins Carl Philip, og 28-åringen smilte tappert til folkemengden og pressen som var møtt opp.

Det er nemlig ikke til å legge skjul på at prinsessen har hatt det tungt i tiden etter den kongelige skandalen, og i mai kunne det svenske slottets informasjonssjef, Nina Eldh, fortelle at Madde absolutt ikke hadde det bra.

- Madeleine mår inte bra, sa Eldh den gang.

Prinsessen har imidlertid fått mye støtte i den tunge tiden, både av sin familie, det svenske folk, samt resten av Europas kongelige.

Ifølge Dagbladet har hun også fått hjelp av familien i det norske kongehus de siste ukene, og både prinsesse Märtha Louise og kronprins Haakon, som er prinsessens seksmenninger, samt kronprinsesse Mette-Marit skal ha tatt kontakt med Madeleine kort tid etter at bruddet med Bergström ble kjent.

De norske kongelige, som har et svært nært forhold til både Victoria og Madeleine, skal ha blitt svært opprørt over nyheten.

- De er ikke bare kongelige, men også gode kompiser. De snakker mye med hverandre. Som de gode vennene de er, stilte de opp da Madeleine trengte det som mest, sier Sveriges ledende hoffreporter, Expressens Johan T. Lindvall, til Dagbladet.

Etter helgens bryllupsfeiring vil Madeleine bruke tiden på å fokusere fullt og helt på det veldedige arbeidet hun gjør for World Childhood Foundation i USA, og prinsessen har bestemt seg for å bryte all kontakt med eks-forloveden.

- Madeleine er ikke glad i Jonas lenger. Hun vil ha ham ut av livet sitt. Kanskje de møtes innimellom, de har noen felles venner, men hun ønsker ikke å treffe ham mer, sier Jenny Alexandersson, hoffreporter i Aftonbladet, til Dagbladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De kongelige bryllupsskandalene