ÉN DONASJON: Prinsesse Märtha Louises fond har gjennom to år kun fått inn hundre kroner. Foto: SCANPIX
ÉN DONASJON: Prinsesse Märtha Louises fond har gjennom to år kun fått inn hundre kroner. Foto: SCANPIX Vis mer

Fikk én hundrelapp på to år

Donasjonene til prinsesse Märthas fond uteblir.

Publisert
SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louises (38) fond har til formål å hjelpe funksjonshemmede barn under 16 år i Norge. Men til tross for at det på kongehusets egne nettsider bes om donasjoner, har det nesten ikke kommet inn noen penger.

Det er bladet Kapital som skriver at donasjonene glimrer med sitt fravær.

«Totale bidrag i fjor var null, mens fonet mottok én enkelt hundrelapp i 2008», skriver Kapital.

- Jeg har ingen tilføyelser utover de opplysningene du kan lese deg til i årsberetningen og sammenligne med tidligere år, sier kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff, Marianne Hagen, til bladet.

Prinsessen ble tidligere i sommer ertet av den svenske avisen Expressen, da hun skulle reise hjem etter det kongelige bryllupet i Stockholm. Det måtte nemlig fem matroser til for å bære all bagasjen som skulle være med hjem.

«Märtha Louise - och de 40 väskorna,» er tittelen på Expressens sak. Og avisen skriver videre at «Norske Märtha Louise hadde bagasje som det passer seg for en prinsesse.»

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Märtha blir ertet i svensk avis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer