Fikk ikke gå på nachspiel

Dronning Silvia ville ikke se sine barn på en så uryddig fest som Nobel Night Cap...

MÅTTE HJEM: Prinsesse Madeleine fikk ikke lov til å dra på fest. Her ankommer hun Nobelbanketten med vinneren av fysikkprisen, George F. Smoot. Foto: Stella Pictures
MÅTTE HJEM: Prinsesse Madeleine fikk ikke lov til å dra på fest. Her ankommer hun Nobelbanketten med vinneren av fysikkprisen, George F. Smoot. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Festnekt!

SEHER.NO: Sveriges kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine er ikke kjente for å si nei til en fest. Derfor trer nå mamma Silvia inn og gjør det for dem.

Ifølge Aftonbladet, var det nemlig dronning Silvias festforbud som holdt prinsessene borte fra nachspielet Nobel Night Cap på Handelshögskolan i natt.

SE HER: Nobel-aktuelle John Legend skryter av Maria Mena

- Både Madeleine og Victoria ville gå, men dronningen stoppet dem. Hun ville ikke se sine barn på en så uryddig fest. Dessuten skulle Victoria tidlig opp og lese, sier vinneren av fysikkprisen og Madeleines bordkavaler George F Smoot til Aftonbladet.

SE HER: Alt om Nobelfesten på Grand Hotel

Nobel Night Cap arrangeres hvert år etter Nobelbanketten, og kun et fåtall prominente personer blir invitert.

- Det er bare spesielt inviterte som slippes inn for at prisvinnerne skal kunne slappe av og virkelig feire at de har vunnet en Nobelpris, sier festgeneralen Erik Nilsson til Aftonbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer