MÅTTE HJEM: Prinsesse Madeleine fikk ikke lov til å dra på fest. Her ankommer hun Nobelbanketten med vinneren av fysikkprisen, George F. Smoot. Foto: Stella Pictures
MÅTTE HJEM: Prinsesse Madeleine fikk ikke lov til å dra på fest. Her ankommer hun Nobelbanketten med vinneren av fysikkprisen, George F. Smoot. Foto: Stella PicturesVis mer

Fikk ikke gå på nachspiel

Dronning Silvia ville ikke se sine barn på en så uryddig fest som Nobel Night Cap...

Festnekt!


SEHER.NO: Sveriges kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine er ikke kjente for å si nei til en fest. Derfor trer nå mamma Silvia inn og gjør det for dem.


Ifølge Aftonbladet, var det nemlig dronning Silvias festforbud som holdt prinsessene borte fra nachspielet Nobel Night Cap på Handelshögskolan i natt.


SE HER: Nobel-aktuelle John Legend skryter av Maria Mena


- Både Madeleine og Victoria ville gå, men dronningen stoppet dem. Hun ville ikke se sine barn på en så uryddig fest. Dessuten skulle Victoria tidlig opp og lese, sier vinneren av fysikkprisen og Madeleines bordkavaler George F Smoot til Aftonbladet.


SE HER: Alt om Nobelfesten på Grand Hotel


Nobel Night Cap arrangeres hvert år etter Nobelbanketten, og kun et fåtall prominente personer blir invitert.


- Det er bare spesielt inviterte som slippes inn for at prisvinnerne skal kunne slappe av og virkelig feire at de har vunnet en Nobelpris, sier festgeneralen Erik Nilsson til Aftonbladet.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.